GlobalDenmark tilbyder bl.a. kursus i kulturforståelse og sprogcoaching

GlobalDenmark

Trænger du og dine medarbejdere til at udvide jeres kompetencer? Så bør du uden tvivl undersøge GlobalDenmark. De er en virksomhed, som tilbyder alt lige fra kursus i kulturforståelse til sprogcoaching. De gør dig bedre til at kommunikere på et internationalt og professionelt plan. Besøg www.global-denmark.dk og få meget mere information.

Kursus i kulturforståelse

Har du lyst til at udvide dine kompetencer inden for kulturforståelse? GlobalDenmark tilbyder kurser, hvor der rådgives og undervises i netop dette. For at kunne løse en opgave ordentligt i en kultur, man ikke er en del af, er det vigtigt at vide, hvad man skal sige og gøre. Derfor kan et kursus i kulturforståelse være enormt gavnligt, hvis du arbejder på et internationalt plan med forskellige kulturer. Der undervises blandt andet i, hvordan danskere skaber mest mulig værdi uden for deres egne grænser, og hvordan ikke-danskere får det optimale ud af arbejdet med danskere. Synes du et kursus i kulturforståelse lyder som noget, dig og dine medarbejdere kunne have brug for, kan du læse mere på deres hjemmeside www.global-denmark.dk.

Sprogcoaching i højeste kvalitet

GlobalDenmark tilbyder også en række programmer inden for sprogcoaching, hvor dit sprog styrkes intensivt med afsæt i lige præcis dét, du skal bruge det til. Det kræver særlige sprogkundskaber at kommunikere med en på et fremmed sprog, især når det er i en professionel sammenhæng. Her kan det være en rigtig god ide at få sprogcoaching i business engelsk: at kunne forstå, blive forstået og begå sig på et professionelt og internationalt plan. Deres sprogcoaching foregår enten på dansk eller engelsk alt efter hvad du foretrækker. Du er garanteret en professionel coach med mange års erfaring, som tager udgangspunkt i netop dine behov. Efter sprogcoaching kan du være sikker på at have fået en masse nyttige redskaber med hjem, som styrker dit sprog. Klik ind på www.global-denmark.dk og læs mere.

Relaterede nyheder