Udsøgt firmafrokost i Aarhus med levering lige til døren

Frokost+

Det er blevet populært med en frokostordning i den moderne virksomhed. Flere og flere cateringleverandører tilbyder denne service som fx Frokost+. Her tilbydes firmafrokost i Aarhus, Horsens, Skanderborg, Randers og Hørning. En frokostordning kan hurtigt gå hen at blive et lyspunkt og energiboost midt på dagen.

Frokost+ – en sund frokostordning lidt ud over det sædvanlige

Frokostordning fra Frokost+ er lig med retter fra mange steder i verden. Der hentes inspiration fra forskellige kulinariske traditioner – naturligvis også de danske. Den ene dag kan den stå på omelet fra Thailand, mens den dagen efter kan stå på klassiske tarteletter, som vi alle kender dem fra barndommen. En frokostordning fra frokostplus.dk er en buffet, som leveres til kontorets adresse. Det er en fleksibel service, der tager forbehold for muslimer, vegetarer, laktoseintolerante personer og andre grupper, der kræver kostmæssige restriktioner. Frokost+ tilbyder også ekstra forplejning som fx en kage, hvis der er noget, der skal fejres. Det er sundt, let og billigt at tilmelde en frokostordning på frokostplus.dk.

Læs mere om den populære firmafrokost i Aarhus på frokostplus.dk

Firmafrokost fra Frokost+ leveres til Østjylland inkl. Aarhus, som er en by med masser af innovative og moderne virksomheder. Her er firmafrokost ekstra populært, men Frokost+ står også for firmafrokost catering til Randers, Horsens, Galten, Hørning og andre postnumre i Østjylland. Undgå de triste madpakker, og nyd socialt samvær med kollegaerne i middagspausen. God mad i frokosttiden gør det langt lettere at overkomme selv den triste mandag, og de sunde og næringsrige retter giver kroppen den energi, der er behov for. Så er de sidste timer ikke nær så uoverkommelige. Retterne til firmafrokost leveres i emballage designet til transport af varm og kold mad, og det er ikke engangsemballage. Firmaer i Aarhus bør seriøst overveje firmafrokost fra frokostplus.dk.

Frokost+ står for firmafrokost ud af huset til din virksomheds adresse, hvor end den befinder sig i Østjylland inkl. Aarhus, Horsens, Sabro og Hørning. Flere og flere virksomheder har spottet fordelene ved tilmelding af frokostordning.

Relaterede nyheder