Bredt udvalg af lygter og kurve til cyklen

Jensencykler

Hos Jensen Cykler kan du finde alt til cykler – find bl.a. et bredt udvalg af cykellygter, cykelkurve og specialized cykeltøj.

 

Cykellygter

Hos Jensen Cykler kan du finde alt  det, du skal bruge til din cykel. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg af cykellygter til gode priser – det handler om at blive set, og det kan du med de gode cykellygter fra Jensen Cykler, for de lever op til kravene, det kan du være helt sikker på. Du kan fx få den slags super smarte cykellygter, som kører kun på magnetkraft, som genereres når en magnet, der er fæstnet på egerne, passerer lygten, og som dermed kan lyse helt uden strøm, batteri eller udskiftning. Det er virkelig smart, og alle cyklister, der kender det med, at man glemmer sine lygter, nogen stjæler dem, eller de løber tør for batteri vil elske denne opfindelse. Tag et kig på deres lygter og blev set på cyklen.

Specialized cykeltøj

Hos Jensen Cykler sælges Specialized cykeltøj, som er designet til at yde den bedste præstation. Der er Specialized cykeltøj til alle cyklister og cykelryttere, som kan hjælpe dem hver dag med at yde deres bedste. Der er mange forskellige slags cykeltøj  fra det gode brand i sortimentet, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge – det som er målrettet dine behov, for den slags vil du helt sikkert kunne finde! De har det hele, og det er bare med at komme i gang med at kigge.

Cykelkurve

Hos Jensen Cykler kan du finde et bredt udvalg af cykelkurve til gode priser – det er virkelig praktisk med en cykelkurv, for så kan man bare smide sine indkøbsvarer, sin taske eller sine vanter op i kurven, uden at skulle til at tænke på rygsæk, trækvogn eller bagagebærer. Der er mange – også herrer i byerne – der er begyndt at bruge cykelkurve, fordi det simpelthen bare er så smart, og jo slet ikke er forbeholdt kvinder. Find din cykelkurv i dag, så kan du let komme rundt med det, du nu måtte have at slæbe på. Det er ikke dyrt at få cykelkurv på sin cykel.

Relaterede nyheder