Smagning af verdens bedste rom

Romeriet

Er du interesseret i at lære mere om de mange spændende rom fra verdens bedste producenter, så har ROMeriet et skønt tilbud på romsmagning. Besøg dem her www.romeriet-webshop.dkog se hvordan du kan komme til smagning af verdens bedste rom og få en dejlig oplevelse i godt selskab.

 

ROMeriet

ROMeriet er en fantastisk shop for dig, som elsker gode smagsoplevelser. Hos dem kan du finde et bredt og spændende udvalg af rom fra de bedste producenter. Du kan blandt andet finde et skønt udvalg af sød spansk rom, som også kaldes kolonnedestilleret rom eller cubansk rom. Spansk rom er gæret på en melasse og sukkerrørssirup og derefter destilleret i et kolonneapparat. Rom fra Spanien har en særlig rund smag med en sødme, der gør smagen mindre stærk. Dette kan du opleve med den skønne rom fra A.H. Riise. Deres rom er fremstillet på skønne bær og har en twist af orange og kokos, som gør den perfekt som tilbehør til desserten. Klik ind her www.romeriet-webshop.dkog læs mer eom deres dejlige rom.

Få en smagning af de bedste rom med romsmagning hos Romeriet

Har dig og dine venner et ønske om at komme til romsmagning, hvor I kan få en smagning af forskellige rom, så tilbyder Romeriet et godt sammensat arrangement, hvor I kan dykke ned i rom’ens mange forskellige universer. Deres romsmagning består af 8 til 9 forskellige varianter, hvor I får en grundig gennemgang af rom’ens fremstilling samtidig med, at I nyder rom’en i selskab med hinanden. Til deres arrangement skal der være minimum 10 personer og smagningen afholdes i deres lokaler. Klik ind her www.romeriet-webshop.dkog bestil en fantastisk romsmagning, så I kan dykke ned i rom’ens skønne facetter.

Få en dejlig oplevelse med romsmagning hos ROMeriet. Besøg dem her www.romeriet-webshop.dkog bestil en smagning med det samme.

Relaterede nyheder