Flotte gulvlamper og design fra Kay Bojesen på gaverogbolig.dk

Gaver og Bolig

Hos Gaver og Bolig kan du hente masser af inspiration, hvad end du leder efter en gave til kæresten eller svigermor, eller det er tid til at forkæle dig selv lidt med flot design fra Norden. Der sælges flere typer af lamper inkl. gulvlamper, og du finder også masser af brugskunst og pyntende genstande fra Kay Bojesen, Holmegaard, Lyngby Porcelæn og andre kendte mærker.

Køb Kay Bojesen figurer i træ hos Gaver og Bolig

Kay Bojesen har i løbet af sine 72 år slået igennem på den danske designscene og efterhånden udviklet sin internationale succes. I dag er Kay Bojesen et af de mærker, mange fra udlandet forbinder med toppen af dansk design. Hos Gaver og Bolig tilbydes de berømte træfigurer, som fås som fanebærer, abe, søpapegøje, bjørn og mange andre muligheder. Hvis du er helt forelsket i Kay Bojesen træfigurerne, og du leder efter en gave til veninden, mor eller blot dig selv, så er gaverogbolig.dk en god side at kende til. Kay Bojesen har med sit tidløse håndværk sat sit forevigende præg på den danske designscene.

Bestil skønne gulvlamper fra Belid og Halo Design

Gaver og Bolig er en specialist i lamper, så hvis du leder efter belysning, kommer du også til at elske hjemmesiden. Der sælges bl.a. bordlamper, pendler, væglamper og bordlamper. Udvalget af gulvlamper består af nogle kendte designere som Halo Design, Belid og Vita. Du kan også finde den famøse Pineapple gulvlampe fra Dyberg-Larsen blandt sortimentet. Det er rart med en gulvlampe ved siden af sofaen eller måske på kontoret, så man har lidt lettere ved at se, hvad end man er ved at skrive en opgave, eller man prøver af slappe af med en god bog.

Hos Gaver og Bolig finder man skønne gaver fra brands som Holmegaard, Kay Bojesen og Lyngby Porcelæn, ligesom der er et stort udvalg inden for belysning online. Klik dig frem til gulvlamper fra Dyberg-Larsen, Vita, Halo Design og Belid – alle anerkendte leverandører.

Relaterede nyheder