Børn og unge

Der kan ofte være store rabatter, at finde når man vælge at købe varer til børn og unge på nettet. Dog er det indimellem svært, at finde rundt i junglen af webshops, som tilbyder både billige varer og et stort udvalg. I et forsøg på, at skabe et mere kundevenligt shoppemiljø på internettet, udgiver vi herunder en række pressemeddelelser fra diverse webshops, som forhandler varer til børn og unge. På den måde kan man let danne sig et overblik, og måske være hjulpet lidt på vej til, at finde den webshop som har de varer til børn og unge, man søger.

Find behagelige sengerande og ammepuder hos Småfolk

SmåfolkDu bør have det helt rigtige når du har en lille ny i hjemmet, så du og barnet kan have den bedste komfort, og uden du behøver bekymre dig for meget. Hos www.smafolk.dk kan du være helt sikker på at finde sengerande og ammepuder, i blandt andet behageligt og praktisk, når barnet er helt lille.

Læs mere...

Denis hjælper krigsveteraner, unge i udlandet for at studere m.m.

Viet Jacobsen Fonden

Når det kommer til velgørende formål, er der mange forskellige sager at tage fat på. I Denis Viet-Jacobsens fond ligger fokusset særligt på unge studerende i udlandet, børn fra økonomisk eller socialt belastede hjem og danske krigsveteraner. Disse 3 fokusgrupper repræsenterer nogle områder, hvor Denis Viet-Jacobsen især mener, at økonomisk støtte kan gøre en forskel for den personlige udvikling.

Læs mere...

Stof i metermål til babyer samt julebørnetøj via denne online butik

Småfolk

Småfolk bestræber sig på at tilbyde et enormt udvalg af børnetøj med sjove motiver. Blandt andet vil du kunne finde julebørnetøj og stof i metermål til babyer blandt det store sortiment til favorable priser. Du kan læse mere nedenfor.

Læs mere...

TumbleMee møbler og meget andet til f. eks julegaver til børn hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige slags børnelegetøj og børnemøbler til gode priser. Du kan bl.a. finde TumbleMee møbler samt mange forskellige ideer til julegaver til børn.

Læs mere...

Kvalitets børnetøj fra Vingino

MillePerCille

Dine børn skal have tøj der ikke blot er lækkert at se på, men som også er lækkert at gå i. Hos millepercille.dk kan du finde netop dette, da de har et udvalg af Vingino børnetøj, samt Sofie Schnoor børnetøj, der vil være det helt rigtige til dine børn.

Læs mere...

Super godt højskoleophold hos en bl.a. elektronisk musik højskole

Et højskoleophold er en oplevelse, som man tager med sig resten af livet. På Musik og Teaterhøjskolen slår man dørene op for en fantastisk vifte af spændende linjefag, blandt andet er skolen en af de få der kan kalde sig ”elektronisk musik højskole”.

Musik og Teaterhøjskolen

Læs mere...

Overtøj til de små samt unikt badetøj

Småfolk

Hos www.smafolk.dk findes der et fantastisk udvalg af miljøvenligt børnetøj. Du kan blandt andet finde lækkert overtøj, badetøj, uldtøj, nattøj, regntøj og meget, meget mere. Tjek hele sortimentet af børnetøj ud på webshoppen allerede nu og bestil nyt tøj til børnene direkte hjem til døren.

Læs mere...

Køb børnetøj fra Wheat og Engel hos Asta & Alfred

asta & alfred

Hvis du er på udkig efter nyt børnetøj, legetøj eller sågar interiør til børneværelset, så finder du hos Asta & Alfred et bredt sortiment bestående af de førende højkvalitets børnebrands til 0-10 år. Sortimentet på hjemmesiden, astaogalfred.dk, er håndplukket og består kun af mærker i den bedste kvalitet, som du kender. I blandt gemmer der sig blandt andet Wheat børnetøj og Engel babytøj. 

Læs mere...

Alt fra Diinglisaur sutteklude til Voksi køreposer hos Børnebiksen

Man kan skabe tryghed og hygge for sit barn på flere forskellige måder og med meget forskelligt udstyr – udstyr som bl.a. kan købes hos Børnebiksen. Et par af løsningerne kunne blandt andet være at bruge dejlig bløde Diinglisar sutteklude eller at investere i Voksi køreposer. Begge dele kan helt sikkert give hygge og tryghed.

Læs mere...

Dåbskjoler plus endnu mere i strik til børn hos ALERIN

ALERIN

Er du på jagt efter dåbskjoler af økologiske materialer fremstillet bæredygtigt? Så tjek www.alerin.dk ud. Der finder du et kæmpe udvalg af børnetøj, babytøj og strik til børn af fantastisk håndværk. Tjek hele sortimentet fra ALERIN ud allerede nu ved at klikke dig ind på sitet.

Læs mere...