Vanilla er et tilbudt mærke hos Baby&I

Hos Baby&I har man et skønt udvalg af lækre produkter til barn og forældre at vælge imellem. Man finder altid forskelligt udstyr fra nogle af de mest anerkendte brands. Således finder man blandt andet skønne produkter såsom ammepuder og juniordyner fra Vanilla.

Vanilla artikler findes til stærke priser online

Vanilla er blandt andet skabt i samarbejde med dygtige danske designere og har vundet stor anerkendelse for deres opfindelse af nyt fyld, der er fuldstændig allergivenligt. Det er nemlig de samme mennesker, der står bag Vanilla, som også har grundlagt Fossflakes A/S, der producerer fyldet til de forskellige produkter såsom ammepuder og puslepuder fra Vanilla. Ikke nok med at fossflakes er 100 % allergivenligt, så kan det også tåle både vaskemaskine og tørretumbling uden at miste hverken form eller fylde. Dette betyder, at alle produkter fra Vanilla er utroligt praktiske og fremstillet til daglig brug. Hos Vanilla finder man ud over ammepuder og pusle puder også produkter såsom dyner og puder, der har temperaturregulerende egenskaber, der skaber de bedste forudsætninger for en rolig og behagelig søvn for det enkelte barn. Alle produkter fra Vanilla, som kan købes hos CleanLab, findes til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Produkterne har en lang holdbarhed, så man får utroligt meget for pengene, når man køber produkter fra Vanilla.

Baby&I forhandler produkter til de små

Baby&I er skabt af Betina og Michael Duve. De har selv stor erfaring med livet som småbørnsforældre, da de har to små døtre. Således har de førstehåndskendskab med både glæderne og udfordringer ved livet som forældre. Derfor synes det også oplagt at de sammen har skabt Baby&I, der netop fokuserer på at samle alle de praktiske og nødvendige ting til livet med små børn på et samlet sted. Hos Baby&I er der fokus på både kvalitet, funktionalitet og komfort i hverdagen. Af denne grund forsøger de hele tiden at udvælge produkter fra forskellige producenter, der giver den enkelte forældre lidt ekstra luksus og komfort i hverdagen. Men vigtigst af alt, så arbejdes der hele tiden på at skabe de mest optimale forhold for børn i forskellige aldre. Derfor finder man også alt lige fra allergivenlige ammepuder fra Vanilla til trælegetøj i moderne og klassiske farver fra GOKI, samt meget mere. Sortimentet bliver hele tiden udvidet hos Baby&I efterhånden som de finder og skaber nye spændende produkter, der giver liv til hverdagen for både forældre og børn.

Relaterede nyheder