Her fås miljøvenlige børnetekstiler og miljøvenlige drikkedunke

Gågrøn! sælger på deres hjemmesiden gagron.dk bæredygtige, miljøvenlige og økologiske kvalitetsprodukter til gode priser. Du finder blandet andet miljøvenlige børnetekstiler og miljøvenlige drikkedunke.

Gågrøn!’s miljøvenlige børnetekstiler er 100% økologiske

I Gågrøn!’s sortiment af miljøvenlige børnetekstiler finder du et delikat udsnit af topkvalitetsprodukter fra den danske producent The Organic Company. The Organic Company, som eksklusivt forhandles hos Gågrøn!, er en virksomhed som producerer miljøvenlige børnetekstiler og tekstiler til køkken og bad udelukkende i økologisk bomuld. Herudover er produkterne enorm stilfulde og i den ypperste kvalitet. Som en del af sortimentet af miljøvenlige børnetekstiler finder du blandt andet babyhåndklæder, badekåber og forklæder i forskellige farver og størrelser. Alle produkter har naturligvis det tilfælles, at de er produceret i 100% økologisk bomuld. Så hvis du går op i miljøet og bæredygtighed, så køb miljøvenlige børnetekstiler til dine børn på gagron.dk.

Miljøvenlige drikkedunke

Som en del af det brede sortiment på gagron.dk forhandles selvfølgelig også et stort udvalg af miljøvenlige drikkedunke. Dette vil sige miljøvenlige drikkedunke som er bæredygtige og 100% BPA-fri. På hjemmesiden er der både miljøvenlige drikkedunke i alle regnbuens farver og gennemsigtige vandflasker i borosilikatglas fra mærket Retap. Udover de miljøvenlige drikkedunke forhandles også de flotte og BPA-fri termoflasker og termokrus produceret i rustfrit stål af Klean Kanteen. Disse termoflasker og krus fås også i et væld af farver og forskellige størrelser alt efter, hvad lige præcis dit behov er. Herudover fører gagron.dk også sutteflasker uden hormonforstyrrende stoffer fra Klean Kanteen i 148 og 266 ml. Så hvis du køber din næste miljøvenlige drikkedunk hos Gågrøn! kan du fremover tage din kolde vand, sutteflaske eller varme kaffe med på farten uden at skulle tænke på BPA kemikalier.

Køb dine miljøvenlige børnetekstiler eller drikkedunke til knivskarpe priser hos Gågrøn!.

 

Relaterede nyheder