Badetøj til børn, stofbleer og meget mere til dit barn hos Småfolk

Find det ideelle tøj til dit barn. Hos Småfolk har de hvad du står og mangler. Det gælder uanset om du er på udkig efter badetøj til børn, stofbleer, fede trøjer eller noget helt fjerde. Nedenfor kan du læse mere 

 

badetøj til børn

Er sommeren rundt om hjørnet, er det vigtigt at have styr på badetøjet – både til dig selv og de små. Heldigvis kan Småfolk hjælpe dig med at finde det helt rette badetøj til dine børn. Med et kæmpe udvalg, der både appellerer til drenge og piger, kan du være helt sikker på at finde noget, der både falder i god jord hos dig og dine børn. Der er blevet tænkt nøje over design og funktionalitet, hvilket du slet ikke vil være i tvivl om, når du tager på stranden med dine børn. Hvad angår funktionalitet, har Småfolk formået at give badetøjet en funktion til at kunne beskytte barnet mod UV-stråling fra den varme sol. Derfor bliver indsmøring med solcreme en hel del lettere fremover med badetøj til børn fra Småfolk. Derudover er Småfolk gået helt ned i detaljerne hvad angår design af badetøj til børn og badetøjet besidder forskellige motiver og prints, der udstråler sommer og som barnet kan hygge sig med og fortælle historier ud fra. Er du interesseret i at finde det rette badetøj til børn, kan du besøge Småfolks hjemmeside, hvor du som sagt finder badetøj til både drenge og piger, i mange forskellige størrelser og med forskellige flotte motiver.

 

Stofbleer

En stofble er et utroligt gammelt produkt, der har været til stor gavn for både børn og forældre i rigtig mange år. De bruges rigtig ofte som gylpeklude og kan være super behagelige og bløde at have på skulderen eller brystet, når barnet gylper. Stofbleer fra Småfolk er designet i flotte designs med pæne motiver og de fås i mange forskellige designs med vidt forskellige motiver. Stofkluden er GOTS certificeret – det betyder, at kluden er fri for kemikalier og ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Du kan se hele udvalget af stofbleer samt meget mere til børn og nybagte forældre ved at klikke ind på www.smafolk.dk.

 

Få styr på både tøj og praktisk udstyr til dine børn hos Småfolk.

Relaterede nyheder