Bureauer

Herunder findes diverse pressemeddelelser fra bureauer rundt omkring i landet. Bureauer er naturligt nok et meget bredt emne, og kan derfor være en smule besværligt, at filtre når man søger på diverse søgesider. Forhåbentlig muliggør pressemeddelelserne herunder, at det bliver en smule lettere, at finde frem til det bureau, som tilbyder netop det som du søger.

Læs mere om et flodkrydstogt på Seinen samt en kort tur til Stettin hos Ans Rejser

Ans Rejser

Er du interesseret i et flodkrydstogt på Seinen? Prøv at klikke ind på ansrejser.dk. Derinde tilbydes rejser, hvor der er tænkt på det hele. Stettin er en mindre by i Polen, som mange slet ikke kender til, men ikke desto mindre er det en destination, som fortjener et visit.

Læs mere...

Specialiseret rådgivning i arveforhold og anden jura

Advokatfirmaet Rödstenen

Hos Advokatfirmaet Rödstenen finder du din advokat til retssagsbehandling, hvis du har brug for rådgivning i arveforhold eller noget helt tredje. Nedenfor kan du læse meget mere om hvad Advokatfirmaet Rödstenen lægger vægt på i deres arbejde, og hvad de kan gøre for dig.

Læs mere...

Bestil begravelse online, og opret den sidste vilje hos DanBegravelse.dk

DanBegravelse.dk

Bestil begravelse online hos www.danbegravelse.dk, eller prøv med oprettelse af sidste vilje.

Læs mere...

Ejendomsmægler på Mallorca på siden Mallorca Mægleren

Skal man bruge en kompetent ejendomsmægler på Mallorca, kan man roligt vælge Charlotte Bøgh Larsen hos Mallorca Mægleren.

Læs mere...

Flodkrydstogter på Donau og Rhinen

Hos Ans Rejser kan du finde mange forskellige super gode rejsetilbud. Se bl.a. på flodkrydstogt på Donau eller flodkrydstogt på Rhinen.

Læs mere...

Planlæg en god rundrejse til Sydafrika

Vil du gerne vide hvad man skal se i Sydafrika, så tag ind forbi www.yaneeda.com, og find ud af hvordan du planlægger en god Sydafrika rundrejse.

Læs mere...

Bestil Tyskland rejser til Dresden

Fin kultur findes på Dresden rejser og Tyskland rejser generelt.

Læs mere...

Få en kapitalindsprøjtning til din ide

Har du ambitioner om at udvikle din virksomhed og skabe et større marked for dine mange produkter, så er Denis Viet Jacobsen og Solix de helt rigtige at få med på holdet. Klik ind her www.solixgroup.com, og læs mere om Denis Viet Jacobsen og det resultatbaseret investeringsselskab Solix.

Grundlæggeren Denis Viet Jacobsen hjælper virksomheder med kapital

Denis Viet Jacobsen er en af grundlæggerne bag investeringsselskabet Solix og har med Solix hjulpet mange virksomheder med at nå deres ambitioner om at øge virksomhedens vækst via innovative initiativer, professionelt samarbejde og kapital. Den anden stærke mand bag Solix er den svenske medgrundlægger Johan Cervin af Solix. Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin har mødt hinanden gennem deres mange års karrierer i erhvervslivet. Johan Cervin er bosat i Sverige og har stor viden om indsigt i det svenske marked. Dette er en stor fordel ved Denis Viet Jacobsen og Johan Cervins samarbejde at de er etablerede på tværs af Danmark og Sverige, da det giver dem en stor viden om, hvad der rører sig på det skandinaviske marked. Med Denis Viet Jacobsen og Solix får du derfor en samarbejdspartner, der kan øge din virksomheds position, som en virksomhed i vækst. Denis Viet og Solix investerer typisk i små og mellemstore virksomheder, der har ambitioner om at øge deres konkurrenceevne, men mangler kapital til at føre visionerne ud i livet. Så hvis du har ambitionerne om at få din virksomhed til at vækste, så er Denis Viet Jacobsen og Solix en robust samarbejdspartner, der kan gøre dine ambitioner til virkelighed. Klik ind her www.solixgroup.com og kontakt Denis Viet Jacobsen, så din virksomhed kan udvikle sig og tage en stærkere position på det danske og internationale marked.

Få ambitionerne om vækst ført ud i livet med Denis Viet Jacobsen og Solix som professionelle samarbejdspartnere. Klik ind her www.solixgroup.com og kontakt Denis Viet Jacobsen.

Rådgivning indenfor en Offshore wind project execution plan

Ved k2management kan du få hjælp til en offshore wind project execution plan 

Læs mere...

Videoindspilning hos professionelt firma

Uanset om det drejer sig om lyd indtaling til video eller en indspilning til video så står Lydstudiet Aros altid klar med forskellige former for professionel indtaling til at hjælpe dig med at få opgaven løst og få din indspilning til video til at lykkedes.

Læs mere...