PIM systemer med mange fordele

Perfion er en stor virksomhed, der har specialiseret sig indenfor PIM systemer. Perfion har oprettet Pim-system.eu, som er en ny hjemmeside, der fortæller alt om PIM systemer i et let forståeligt sprog.

Perfion

Det er muligt at læse om PIM systemer på både dansk, engelsk, tysk, svensk med flere. Fælles for alle sprog på Pim-system.eu er, at det er let forståeligt. Perfion har lavet denne side, da der er mange, der ikke ved så meget om PIM systemer. Der er mange virksomheder, der altså kunne nyde godt af de gode systemer fra Perfion, men kort sagt ikke kender dem. Det er den store grund til, at Perfion har lavet en ny hjemmeside, som de meget passende har kaldt Pim-system.eu. Når du har sat dig ind i de forskellige muligheder med PIM systemer, er du altid velkommen til at kontakte Perfion.

Pim-system.eu

Da Pim-system.eu er en ny hjemmeside, er den også fuld opdateret med alle de nye muligheder indenfor PIM systemer. Pim-system.eu vil også løbende blive opdateret indenfor alle felter. Du har mulighed for at læse om produktkataloger, webshop, PIM, Data Management og ERP på Pim-system.eu. Der er også en Engelsk hjemmeside, der på engelsk forklare lidt om de mange muligheder. Med PIM systemer kan din virksomhed blive mere effektiv. Man kan samle alt sin produktdata et sted, hvor alle medarbejdere har mulighed for at hente det ned. Det gør, at risikoen for fejl er meget lille. Ved oprettelse af produktkataloger ved man med sikkerhed, at man bruger det samme data, som der bliver brugt andre steder. Også når eller hvis der skal ændres data, sker det i det samme system, og alle der har adgang til PIM systemet, bliver informeret med det samme. Læs meget mere om PIM systemer på engelsk eller dansk hos Pim-system.eu eller kontakt Perfion og få en snak med en af deres konsulenter.

Relaterede nyheder