Firma med alt til tapas reception

Lækker og let catering såsom tapas kan bestilles hos Salt og Peber, hvor man altid er garanteret skøn kvalitet og smagfulde retter til rimelige priser.

Salt og Peber

Salt og Peber har efterhånden stor erfaring med at levere forskellige former for catering mad til en lang række forskellige anledninger. Om man er et stort selskab eller ej, vil man helt sikkert kunne nyde stor fordel af catering mad fra Salt og Peber, som man kan læse nærmere om online på hjemmesiden www.saltogpeber.dk. Det er også på hjemmesiden www.saltogpeber.dk, man let og hurtigt kan aflægge sin bestilling, hvis man skulle være interesseret i at få leveret god mad til en hvilken som helt begivenhed. Catering firmaet kan både byde på fulde menuer, buffeter og lettere anretninger såsom tapas – altid lavet ud fra sæson aktuelle og friske råvarer af de dygtige kokke.

 

Tapas reception

Ved uformelle sammenkomster eller receptioner, hvor der gerne skal serveres lidt godt til ganen for gæsterne og de deltagende, vælger mange at servere tapas. Tapas er små lette retter, som ofte kan spises uden bestil, hvilket gør retterne ideelle til denne type arrangementer, hvor man typisk går rundt og mingler med hinanden, imens man spiser lidt lækker mad. Salt og Peber har rigtigt god erfaring med at levere mad til tapas receptioner, og deres udvalg af tapas menuer kan få enhvers tænder til at løbe i vand. En tapas reception er en enkel og stilfuld løsning til en lang række af arrangementer, hvorfor det er et meget populært valg hos netop Salt og Peber. Find mere her på hjemmesiden og studér mulighederne inden for tapas reception nærmere. En tapas reception med lækker catering mad er en god løsning til enhver virksomhed, der afholder receptioner eller mere uformelle arrangementer. Find mere her: www.saltogpeber.dk.

Relaterede nyheder