Få en kapitalindsprøjtning til din ide

Har du ambitioner om at udvikle din virksomhed og skabe et større marked for dine mange produkter, så er Denis Viet Jacobsen og Solix de helt rigtige at få med på holdet. Klik ind her www.solixgroup.com, og læs mere om Denis Viet Jacobsen og det resultatbaseret investeringsselskab Solix.

Grundlæggeren Denis Viet Jacobsen hjælper virksomheder med kapital

Denis Viet Jacobsen er en af grundlæggerne bag investeringsselskabet Solix og har med Solix hjulpet mange virksomheder med at nå deres ambitioner om at øge virksomhedens vækst via innovative initiativer, professionelt samarbejde og kapital. Den anden stærke mand bag Solix er den svenske medgrundlægger Johan Cervin af Solix. Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin har mødt hinanden gennem deres mange års karrierer i erhvervslivet. Johan Cervin er bosat i Sverige og har stor viden om indsigt i det svenske marked. Dette er en stor fordel ved Denis Viet Jacobsen og Johan Cervins samarbejde at de er etablerede på tværs af Danmark og Sverige, da det giver dem en stor viden om, hvad der rører sig på det skandinaviske marked. Med Denis Viet Jacobsen og Solix får du derfor en samarbejdspartner, der kan øge din virksomheds position, som en virksomhed i vækst. Denis Viet og Solix investerer typisk i små og mellemstore virksomheder, der har ambitioner om at øge deres konkurrenceevne, men mangler kapital til at føre visionerne ud i livet. Så hvis du har ambitionerne om at få din virksomhed til at vækste, så er Denis Viet Jacobsen og Solix en robust samarbejdspartner, der kan gøre dine ambitioner til virkelighed. Klik ind her www.solixgroup.com og kontakt Denis Viet Jacobsen, så din virksomhed kan udvikle sig og tage en stærkere position på det danske og internationale marked.

Få ambitionerne om vækst ført ud i livet med Denis Viet Jacobsen og Solix som professionelle samarbejdspartnere. Klik ind her www.solixgroup.com og kontakt Denis Viet Jacobsen.

Relaterede nyheder