Ejendomsmægler på Mallorca på siden Mallorca Mægleren

Skal man bruge en kompetent ejendomsmægler på Mallorca, kan man roligt vælge Charlotte Bøgh Larsen hos Mallorca Mægleren.

En dansk ejendomsmægler på Mallorca med indgående kendskab

Når man som dansker skal købe sommerhus eller bolig på ferieøen Mallorca, finder man hurtigt ud af, at boligmarkedet i det skønne ferieparadis ikke er så idyllisk endda. Med mindre man arbejder sammen med en professionel ejendomsmægler på Mallorca, der har det rette overblik og et indgående kendskab til det lokale boligmarked på øen. En sådan ejendomsmægler finder man i form af Charlotte Bøgh Larsen hos Mallorca Mægleren. Hun startede sin forretning, fordi hun personligt oplevede, hvor svært det som køber var at gennemskue boligmarkedet og de mange udbud og mæglere Mallorca. Efter at have oplevet det ugennemskuelige boligmarked på egen krop, besluttede Charlotte Bøgh Hansen sig for at oprette sin egen ejendomsmægler forretning på Mallorca, hvor danske kunder kan få svar på de forhold, regler og lignende, som de kender fra det danske boligmarked. Det gør det mange gange mere trygt at købe bolig på Mallorca, når man gør det gennem en dansk ejendomsmægler, der forstår det danske såvel som spanske marked. Charlotte Bøgh Larsen fungerer som ejendomsmægler på Mallorca, hvor hun hjælper rigtigt mange danskere med at finde drømmeboligen på den fantastiske ø. Som ejendomsmægler trækker hun på mere end 10 års erfaring som ejendomsmægler for EDC-kæden, der har stor succes herhjemme og er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Hendes viden og erfaring omkring boligsalg og boligmarkedet herhjemmefra kombinerer hun med sit indgående kendskab til Mallorca, hvilket giver en super kompetent og dygtig dansk ejendomsmægler på Mallorca. Skal man købe bolig på den skønne ø, er det hos Mallorca Mægleren, man bør henvende sig.

Den bedste danske ejendomsmægler på Mallorca må siges at være Charlotte Bøgh Larsen, der har stiftet Mallorca Mægleren, som kan besøges online på hjemmesiden www.mallorcamaegleren.dk.

Relaterede nyheder