Læs mere om et flodkrydstogt på Seinen samt en kort tur til Stettin hos Ans Rejser

Ans Rejser

Er du interesseret i et flodkrydstogt på Seinen? Prøv at klikke ind på ansrejser.dk. Derinde tilbydes rejser, hvor der er tænkt på det hele. Stettin er en mindre by i Polen, som mange slet ikke kender til, men ikke desto mindre er det en destination, som fortjener et visit.

Det bliver ikke mere romantisk end et flodkrydstogt på Seinen

Bestil et flodkrydstogt på Seinen, hvis du ønsker en uforglemmelig rejse af en anderledes kaliber med masser af idyl. Der sejles på den populære strækning af Seinen mellem Normandiet og Paris. Du kommer helt tæt på dette fascinerende land, som efterhånden har betaget utallige danskere. Slap af, mens de flotte landskaber passerer forbi, og gå til lands for at opleve spændende seværdigheder. Denne tur har dansk rejseleder med kendskab til attraktionerne og destinationerne, og ombord på skibet MS Renoir kommer de 7 dage til at passere i en fart. Så husk nu at nyde det hele! Hvis et flodkrydstogt på Seinen lyder som din kop te, så tjek muligheden på ansrejser.dk. Et flodkrydstogt på Seinen inkluderer også en byrundtur i Paris, men den franske hovedstad er endnu mere charmerende, når man ankommer fra Seinen af i stedet for Charles de Gaulle lufthavn.

Stettin er en polsk by med masser af kultur og charme

Der er utallige oplevelser i Stettin, som de fleste aldrig har hørt om før. Der er alt i alt tale om en undervurderet polsk by. Man kommer til at bo på et eksklusivt hotel, og rejsen her inkluderer fx en byrundtur samt udflugt til Stargard. Flere og flere har dog fået øjnene op for, hvor attraktiv en Stettin ferie er, og igennem de sidste 25 år, er der en del danskere, der er kommet forbi Stettin. En rejse til Stettin på 4 dage er lige tilpas nok til, at man kan få et dejligt afbræk fra hverdagens stress.

Bestil en Stettin ferie til en rigtig god pris. Find også mere info om et fantastisk flodkrydstogt på Seinen, som ligeledes arrangeres af Ans Rejser.

Relaterede nyheder