Bygge og anlæg

Brug for en god entreprenør eller vognmand i dit område? Måske findes det du søger herunder. Vi har samlet en række gode tilbud, spredt over en stor del af landet, indenfor bygge og anlæg. Pressemeddelelserne som foreligger herunder, giver et godt overblik over hvad forhandleren af bygge - og anlægsrelaterede produkter og services tilbyder, og man finder forhåbentlig nemmere hvad man søger.

Harald Nyborg - professionelt værktøj som svejseværker, svejsehjelme og svejsebriller

Harald Nyborg

Harald Nyborg tilbyder forskellige typer af svejseværker fra kvalitetsmærker som Scheppach. Det er et af de områder, hvor et sikkert arbejdsmiljø er vitalt. Derfor finder du også svejsehjelme og svejsebriller på www.harald-nyborg.dk. Hvad end du bestiller værktøj online eller i din lokale Harald Nyborg, så finder du altid de bedste priser på stærke brands.

Læs mere...

Køb Douglas træ i høj kvalitet hos et af de bedste savværker på Sjælland

SkovsavDet sjællandske savværk Skovsav er uden tvivl ét af de mest flittigste i landet lige nu. Her arbejder man med en masse spændende træsorter, og det er kundens behov som kommer i første række, uanset om det gælder Douglas træ i høj kvalitet eller én af de andre træsorter. Skovsav er et af de savværker på Sjælland som man bør have med i sine overvejelser når man skal til at købe træ hjem. Læs mere om savværket og deres produkter herunder.

Læs mere...

Kig nærmere på en CO2 svejser, batterier eller en støjsvag kompostkværn

Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg tilbydes der altid lavpriser på alt fra autotilbehør og maling til elektronik og sportsartikler. I denne artikel gås der lidt i dybden med produkter som en CO2 svejser, en kompostkværn og deres udvalg af batterier. Disse tre produkttyper udgør dog blot en lille fraktion af det gigantiske udvalg, du finder online på harald-nyborg.dk, hvor der altid er besparelser på de bedste mærker inden for hver kategori.

Læs mere...

Find masser af ildfaste materialer som ildfaste sten til pejs eller ildfast cement hos IldfasteSten.dk

Hos ildfasteSten.dk kan du købe ildfaste sten til pejs, ildfast cement, keramisk isolering, ildfast mørtel, skorstene til pizzaovne, pizzaspader, pizzaovnsæt og meget mere. Klik ind på ildfastesten.dk og få masser af inspiration til dit næste gør-det-selv byggeprojekt.

Læs mere...

Tag et kig på det stærke udvalg i billige byggematerialer hos Østerbro Tømmerhandel

Hos Østerbro Tømmerhandel ApS finder man altid et stærkt udvalg i billige byggematerialer. Takket være et stort udvalg, og fornuftige lave priser, er webshoppen / butikken en online trælast der skiller sig ud fra mængden.

østerbro tømmerhandel

Læs mere...

Køb et nyt tag i stål til f. esk inustribyggeri hos Profilmetal

 

Profilmetal har mange års erfaring med produktion af ståltag til industribyggeri, privatboliger, sommerhuse og meget mere. Her får du god kundeservice, så du kan føle dig tryg ved at købe nyt stål tag. Har du spørgsmål eller mangler du inspiration til, hvordan dit nye tag skal se ud, så finder du det på Profilmetals hjemmeside.

Læs mere...

Bredt udvalg af gode byggematerialer - Køb eks. NKT Basic udendørs skruer eller SolarVenti luftsolfanger hos Bredsgaard-byg.dk

bredsgaard-byg.dk

 

Hos Bredsgaard-byg.dk kan du finde et bredt udvalg af gode byggematerialer til gode priser. Find bl.a. NKT Basic udendørs skruer i sortimentet, eller se på en SolarVenti luftsolfanger.

Læs mere...

Pålidelig og kvalitetsbevidst leverandør af beton møbler og melaminbelagte plader

MertonMerton har længe været kendt for et solidt udvalg af beton møbler og kvaliteten er altid i top. Leder du desuden efter en pålidelig og kvalitetsbevidst leverandør af melaminplader så bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres store udvalg.

Læs mere...

Terrassebrædder af f. eks dansk træ hos Skovsav

Skal der bruges tømmer til byggeri i og omkring hjemmet, så er det vigtigt at du har det helt rigtige tømmer. Hos skovsav.dk kan du finde et udvalg af forskellige træsorter, blandt andet har de dansk træ, der kan bruges som terrassebrædder, skure, højbede eller andet spændende omkring dit hjem.

Skovsav

Læs mere...

Belægningssten, fortovsfliser, granitsten samt flot grus

Knud Larsen Byggecenter

Du kan hos www.byggecenter.dk finde alt du har brug for til indkørsel og have. Blandt andet kan du finde belægningssten, fortovsfliser, granitsten og grus.

Læs mere...