Bygge og anlæg

Brug for en god entreprenør eller vognmand i dit område? Måske findes det du søger herunder. Vi har samlet en række gode tilbud, spredt over en stor del af landet, indenfor bygge og anlæg. Pressemeddelelserne som foreligger herunder, giver et godt overblik over hvad forhandleren af bygge - og anlægsrelaterede produkter og services tilbyder, og man finder forhåbentlig nemmere hvad man søger.

Bredt udvalg af gode byggematerialer - Køb eks. NKT Basic udendørs skruer eller SolarVenti luftsolfanger hos Bredsgaard-byg.dk

bredsgaard-byg.dk

 

Hos Bredsgaard-byg.dk kan du finde et bredt udvalg af gode byggematerialer til gode priser. Find bl.a. NKT Basic udendørs skruer i sortimentet, eller se på en SolarVenti luftsolfanger.

Læs mere...

Pålidelig og kvalitetsbevidst leverandør af beton møbler og melaminbelagte plader

MertonMerton har længe været kendt for et solidt udvalg af beton møbler og kvaliteten er altid i top. Leder du desuden efter en pålidelig og kvalitetsbevidst leverandør af melaminplader så bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres store udvalg.

Læs mere...

Terrassebrædder af f. eks dansk træ hos Skovsav

Skal der bruges tømmer til byggeri i og omkring hjemmet, så er det vigtigt at du har det helt rigtige tømmer. Hos skovsav.dk kan du finde et udvalg af forskellige træsorter, blandt andet har de dansk træ, der kan bruges som terrassebrædder, skure, højbede eller andet spændende omkring dit hjem.

Skovsav

Læs mere...

Belægningssten, fortovsfliser, granitsten samt flot grus

Knud Larsen Byggecenter

Du kan hos www.byggecenter.dk finde alt du har brug for til indkørsel og have. Blandt andet kan du finde belægningssten, fortovsfliser, granitsten og grus.

Læs mere...

Terrassebrædder, Douglas fyr planker og meget andet hos Skovsav

Du bør uden tvivl altid have det bedste til dit hjem, og det gælder både gulvbrædder og brædder til terrassen. Med de rette brædder fra.dk kan du være helt sikker på, at du får det bedste til dit hjem. De tilbyder nemlig de gode og lækre Douglas fyr planker og forskellige terrassebrædder.

Skovsav

Læs mere...

De bedste priser på alle byggematerialer

Gasbeton kan købes online hos byggemarkedet og trælasten Wood-Online.dk, der altid kan tilbyde de bedste priser på alle typer byggematerialer og murerartikler.

Læs mere...

De perfekte materialer til dit næste byggeprojekt

Hvis du leder efter de perfekte materialer til dit næste byggeprojekt, så klik ind på hjemmesiden www.profilmetal-shop.dk. Hos Profilmetal-shop producerer og forhandler de nemlig alt fra montageskruer til Sinus P18 tag, så du kan få noget af det bedste tag på markedet.

Læs mere...

Kom tættere på drømmehuset med tagberegning og meget mere fra Profilmontage

Hos Profilmontage kan du komme dit drømmehus lidt nærmere. Prøv f.eks. tagberegning når et nyt tag skal sættes op, eller se hvad der tilbydes indenfor fritidshuse og bjælkehytter.

Læs mere...

Find det du mangler af trævarer her

En af de vigtigste faser i ethvert byggeprojekt, er planlægningen. Det kræver selvfølgelig sin håndværker at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde, men hvis planlægningen ikke har været i top, bliver produktet det heller ikke. Især materialevalget er vigtigt i den forberedende fase, og dermed valget af leverandør. Du skal jo helst have de bedst mulige materialer til den bedst mulige pris. Nar det kommer til træmaterialer, såsom træplader, er der en trælast forhandler som skiller sig ud – Lavpris Træ.

Læs mere...

Gå på opdagelse i det store sortiment af byggematerialer hos byggecenter.dk

Følg linket og gå på opdagelse i det store vare sortiment hos byggecenter.dk. Byggecenter.dk forhandler stort set alt til projekter i hus og have. Således fungerer byggecenter.dk også som en trælast.

Læs mere...