Plankegulv på dine vilkår

Er du til plankegulve, enten i hele huset, eller kun enkelte steder, kan du finde forskellige sorter hos www.billigetraegulve.dk.

 

Plankegulve

Mange synes plankegulve er rigtig lækkert at have i hjemmet, da det tilføjer en form for naturlig dybde i rummene. Plankegulve findes i forskellige typer, både meget lyse og noget mørke. Hvis du er en af dem, der godt kan lide at have plankegulve i huset, så tag ind forbi Billigetrægulve.dk, her har de et stort udvalg af plankegulve. Du kan finde massive plankegulve og lamelopbygget plankegulve. Hver eneste planke vil blive fremhævet, da kanterne er faset. Der er brugt forskellige træsorter og unikke overfladebehandlinger, så du har en stor sandsynlighed for at finde lige det du søger.

Du kan kontakte Billigetrægulve.dk hvis du skulle have nogle spørgsmål, de vil med glæde hjælpe og vejlede dig, så du finder det du søger.
Deres gode kundeservice er resulteret i positiv respons fra kunder, der er meget tilfredse med behandlingen.

 

Herregårdsplanker

Herregårdsplanker er den helt nye trend inden for gulve. Herregårdsplanker er de ekstra brede planker, på 23 cm. Med disse planker, får du et helt andet udseende i dit hjem. Da Billigetrægulve.dk har håndsorteret de forskellige herregårdsplanker, får du et unikt hjem som ingen andre har. Du kan finde herregårdsplanker i forskellige træsorter, som eg og ask, med overfladebehandling i olie og lak.
Ønsker du unikke herregårdsplanker til dit hjem, kan du tage ind forbi www.billigetraegulve.dk, og finde den form for herregårdsplanker du synes passer bedst ind i dit hjem.
Har du spørgsmål angående deres produkter, kan du tage kontakt til dem på Billgetrægulve.dk. De vil med glæde være behjælpelige og vejlede dig, så du kan finde frem til det som du søger.

Relaterede nyheder