Elektronik

Udbuddet af danske webshops, som tilbyder salg af elektronik kan være ganske overvældende. Det kan derfor indimellem være noget af en opgave, at styre uden om dårlige butikker og, at finde en butik man følger sig tryg ved. I forsøg på, at råde bod på det har vi her på siden samlet pressemeddelelser fra en række elektronikforhandlere på nettet. På den måde kan man som kunde nemt og overskueligt få et overblik over en del af markedet, og forhåbentlig finde en forhandler, som passer til de behov man stiller til en internetforretning. Se pressemeddelelserne fra diverse elektronikforretninger herunder.

Brugte Lenovo bærbare computere samt en brugt iPhone SE

Blue City

Er du på udkig efter en brugt iPhone med opdateret teknologi, som helst ikke skal være for stor? Så kunne en iPhone SE være noget for dig. Du finder denne og meget mere hos Blue City. Her forhandles også brugte Lenovo bærbare computere til gode priser.

Læs mere...

Stort udvalg af SSD harddiske hos Føniks Computer

Føniks Computer

Hos Føniks Computer finder du et spændende og velassorteret udvalg i elektronisk udstyr, naturligvis ikke mindst tilbehør til computere. Køb eksempelvis en smart og lynhurtig SSD harddisk, både online eller i butik.

Læs mere...

Meget i udendørs julebelysning samt batteri LED lyskæder

Eloglys.dk

Er der noget mere hyggeligt, end at lade haven eller vinduerne lyse op i vintermørket med flot udendørs julebelysning, så som batteri LED Lyskæder? Hos Eloglys.dk finder du et flot udvalg i netop dette, til ganske gode priser.

Læs mere...

Stort sortiment af Le Klint lamper og pendelophæng på lys-kilden.dk

Går man efter at indrette sin bolig på en spændende, farverig og flot måde, så kan det anbefales at vælge lamper, der med et flot design eller spændende farver kan give indretningen et twist. Le Klint lamper, som forhandles hos Lys-kilden.dk, er en god løsning. Man kan også vælge at bruge nogle flotte pendelophæng.

Lys-kilden.dk

Læs mere...

Køb en gaming pc i topkvalitet hos Føniks Computer

Føniks Computer er leveringsdygtige inden for alle typer gaming udstyr. Det betyder ikke mindst at du finder et fantastisk udvalg i gaming pc ’er, blandt andet byg selv pc er. Klik forbi butikken og se det store udvalg.

Føniks Computer

Læs mere...

Forbedring af indeklima vha. en affugter eller andre apparater hos PoolOasen.dk

PoolOasen.dk

PoolOasen.dk står klar til at hjælpe dig med at få det helt rigtige indeklima. Blandt andet finder du affugtere, der skal være med til at hjælpe med forbedring af indeklima. Du kan læse mere nedenfor om hvad det er som PoolOasen.dk kan tilbyde.

Læs mere...

Danmark har en af verdens bedste it-infrastrukturer

I et nyudarbejdet index der måler kvaliteten af diverse teknologiske parametre i verdens lande, placerer Danmark sig højt.

 Danmark IT infrastruktur

Læs mere...

Stærkt udvalg af kvalitetssikrede brugte mobiler og brugte iPads hos online forhandler

Blue CityMange danskere har allerede fået øjnene op for Blue City, og deres gode deals på brugt elektronik. Lige nu finder du et stærkt udvalg i kvalitetssikrede brugte mobiler med mere. Du kan også købe en brugt iPad til en favorabel pris.

Læs mere...

Køb en brugt computer eller sælg din gamle telefon hos Blue City

Blue City

Sælg din gamle telefon til Blue City, og få ekstra penge til at købe din drømmetelefon. På samme side kan du også købe en brugt computer der er så god som ny.

Læs mere...

iPad Studio til undervisning og Bee-Bot lærer om programmering og rækkefølger

HippoMini tilbyder rigtigt mange muligheder, når det gælder digitale læringsmidler og redskaber såsom iPad Studio eller den super populære Bee-Bot.

HippoMini

Læs mere...