Elektronik

Udbuddet af danske webshops, som tilbyder salg af elektronik kan være ganske overvældende. Det kan derfor indimellem være noget af en opgave, at styre uden om dårlige butikker og, at finde en butik man følger sig tryg ved. I forsøg på, at råde bod på det har vi her på siden samlet pressemeddelelser fra en række elektronikforhandlere på nettet. På den måde kan man som kunde nemt og overskueligt få et overblik over en del af markedet, og forhåbentlig finde en forhandler, som passer til de behov man stiller til en internetforretning. Se pressemeddelelserne fra diverse elektronikforretninger herunder.

Bestil Grand Theft Auto 5 samt nøgler til gaming inkl. en Uplay Key

PlayGames.dk

Grand Theft Auto 5 giver adgang til et univers, hvor man kan gøre alt det, der er forbudt i vores eget. Er du interesseret i denne spiltitel? Du finder de bedste priser på Grand Theft Auto 5 og mange andre spiltitler fra et væld af platforme. Det er fx muligt at shoppe en Uplay Key, Steam nøgler eller spil til Blizzard, Xbox One og meget andet på www.playgames.dk.

Læs mere...

GlobalDenmark tilbyder bl.a. kursus i kulturforståelse og sprogcoaching

Trænger du og dine medarbejdere til at udvide jeres kompetencer? Så bør du uden tvivl undersøge GlobalDenmark. De er en virksomhed, som tilbyder alt lige fra kursus i kulturforståelse til sprogcoaching. De gør dig bedre til at kommunikere på et internationalt og professionelt plan. Besøg www.global-denmark.dk og få meget mere information.

GlobalDenmark

Læs mere...

Find fx LED lys, en bordrundsav og en termokande på harald-nyborg.dk

Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg kan du i en af de 33 kæmpe fysiske butikker rundt omkring i de danske byer finde et hav af lækre produkter inden for produktkategorierne hus og have. Du finder et hav af produkter til fornuftige priser inden for disse 2 kategorier, som du med fordel kan benytte i eller til at hjælpe med ting og sager enten i dit hus eller din have. Du kan også finde det store udvalg af produkter på deres webshop.

Læs mere...

Køb en ASUS bærbar hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer er man leveringsdygtig inden for bærbare computere fra en række af markedets bedste mærker. Det gælder også i kategorien ”ASUS bærbar”, hvor du både kan købe en model der egner sig ekstra godt til gaming samt selvfølgelig modeller til almindelig hverdagsbrug. Herunder kan du læse mere om mulighederne inden for køb af ASUS bærbar hos www.fcomputer.dk.

Føniks Computer

Læs mere...

DVD afspiller, pavillon og cafesæt – gode priser i alle kategorier

Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg kan du i en af de 33 fysiske butikker rundt omkring i landet eller på deres webshop finde et hav af kvalitetsprodukter til både have og hus. Du finder mange af mest kendte brands indenfor hus- og haveprodukter i Harald Nyborg til utroligt fornuftige priser.

Læs mere...

ASUS bærbare computere forhandles hos Føniks Computer

Føniks Computer har været din forhandler af computere og hardware siden 1997. Med computere fra ASUS, Lenovo, HP, DELL og Acer på lager kan man altid gøre en god handel. Klikker du ind på www.fcomputer.dk lige nu, så husk at tage et kig på kategorien med ASUS bærbare computere. Den er nemlig fyldt med lækre modeller til alle formål.

Føniks Computer

Læs mere...

Bestil e-readers som Kindle Voyage og Kindle 8

KindleShop

Hos webshoppen KindleShop er du i stand til at finde de bedste ereaders. Der er tale om Kindle Voyage, Kindle 8 samt andre modeller fra dette mærke og andre.

Læs mere...

Find elcykler i høj kvalitet og oplader til elcykelbatteri her

Hos Himex finder du et velassorteret udvalg elcykler i den helt rigtige kvalitet. Der er flere forskellige smarte modeller at vælge imellem - og sikkert også en model som passer til dig. Foruden selve elcyklerne så kan du naturligvis også købe diverse typer tilbehør, så som oplader til elcykelbatteri, batterier til elcykler og meget mere. Når man vælger en elcykel frem for bilen så er det både godt for miljøet og godt for ens kondition.

Himex

Læs mere...

Cherwell service management og ITIL processer

Devoteam | Globicon

ITIL (Information Technology Infrastructure Library) processer beskriver optimale fremgangsmåder i forhold til at levere kvalitetsservice i IT sektoren. Cherwell service management er førende inden for ITIL-området.

Læs mere...

Info om ITIL processer og hjælp til virksomheder af Devoteam | Globicon i forbindelse med automatisering

Devoteam | Globicon

Læs lidt mere om ITIL processer herunder. Devoteam | Globicon tilbyder hjælp til virksomheder i forbindelse med automatisering. Der er flere programmer til dette, og Devoteam | Globicon er lig med førsteklasses konsultation inden for disse.

Læs mere...