Elektronik

Udbuddet af danske webshops, som tilbyder salg af elektronik kan være ganske overvældende. Det kan derfor indimellem være noget af en opgave, at styre uden om dårlige butikker og, at finde en butik man følger sig tryg ved. I forsøg på, at råde bod på det har vi her på siden samlet pressemeddelelser fra en række elektronikforhandlere på nettet. På den måde kan man som kunde nemt og overskueligt få et overblik over en del af markedet, og forhåbentlig finde en forhandler, som passer til de behov man stiller til en internetforretning. Se pressemeddelelserne fra diverse elektronikforretninger herunder.

DVD afspiller, pavillon og cafesæt – gode priser i alle kategorier

Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg kan du i en af de 33 fysiske butikker rundt omkring i landet eller på deres webshop finde et hav af kvalitetsprodukter til både have og hus. Du finder mange af mest kendte brands indenfor hus- og haveprodukter i Harald Nyborg til utroligt fornuftige priser.

Læs mere...

ASUS bærbare computere forhandles hos Føniks Computer

Føniks Computer har været din forhandler af computere og hardware siden 1997. Med computere fra ASUS, Lenovo, HP, DELL og Acer på lager kan man altid gøre en god handel. Klikker du ind på www.fcomputer.dk lige nu, så husk at tage et kig på kategorien med ASUS bærbare computere. Den er nemlig fyldt med lækre modeller til alle formål.

Føniks Computer

Læs mere...

Bestil e-readers som Kindle Voyage og Kindle 8

KindleShop

Hos webshoppen KindleShop er du i stand til at finde de bedste ereaders. Der er tale om Kindle Voyage, Kindle 8 samt andre modeller fra dette mærke og andre.

Læs mere...

Find elcykler i høj kvalitet og oplader til elcykelbatteri her

Hos Himex finder du et velassorteret udvalg elcykler i den helt rigtige kvalitet. Der er flere forskellige smarte modeller at vælge imellem - og sikkert også en model som passer til dig. Foruden selve elcyklerne så kan du naturligvis også købe diverse typer tilbehør, så som oplader til elcykelbatteri, batterier til elcykler og meget mere. Når man vælger en elcykel frem for bilen så er det både godt for miljøet og godt for ens kondition.

Himex

Læs mere...

Cherwell service management og ITIL processer

Devoteam | Globicon

ITIL (Information Technology Infrastructure Library) processer beskriver optimale fremgangsmåder i forhold til at levere kvalitetsservice i IT sektoren. Cherwell service management er førende inden for ITIL-området.

Læs mere...

Info om ITIL processer og hjælp til virksomheder af Devoteam | Globicon i forbindelse med automatisering

Devoteam | Globicon

Læs lidt mere om ITIL processer herunder. Devoteam | Globicon tilbyder hjælp til virksomheder i forbindelse med automatisering. Der er flere programmer til dette, og Devoteam | Globicon er lig med førsteklasses konsultation inden for disse.

Læs mere...

Køb en stationær computer / arbejdsstation til ethvert behov hos Føniks Computer

Føniks Computer

Hos Føniks Computer finder du stationære computere til ethvert behov. Bestil online i butikken, og drag fordel af gratis fragt. Med så mange fine modeller at vælge imellem, er det nemt at gøre en god handel.

Læs mere...

Find en hårklipper og alt i billige hvidevarer

Lindved El

Fra billige hvidevarer, til hårklippere i topkvalitet – Lindved El har det hele og mere til. Hos den kvalitetsbevidste udbyder kan du finde både personlig pleje, husholdningsprodukter, belysning, køkkenudstyr og meget mere. Besøg siden og gå på opdagelse i deres brede udvalg.

Læs mere...

Brugte Lenovo bærbare computere samt en brugt iPhone SE

Blue City

Er du på udkig efter en brugt iPhone med opdateret teknologi, som helst ikke skal være for stor? Så kunne en iPhone SE være noget for dig. Du finder denne og meget mere hos Blue City. Her forhandles også brugte Lenovo bærbare computere til gode priser.

Læs mere...

Stort udvalg af SSD harddiske hos Føniks Computer

Føniks Computer

Hos Føniks Computer finder du et spændende og velassorteret udvalg i elektronisk udstyr, naturligvis ikke mindst tilbehør til computere. Køb eksempelvis en smart og lynhurtig SSD harddisk, både online eller i butik.

Læs mere...