Sirius børnelamper hos Eloglys.dk plus de flotte Bolette lyskæder

Indretning med lys giver altid en lidt hyggeligere stemning og er derfor helt sikkert værd at inkorporere i sin indretning. Besøg eksempelvis Eloglys.dk for at få et overblik. Man kan bl.a. indrette med Sirius børnelamper på børneværelset eller Bolette lyskæder i forskellige flotte farver.

Sirius børnelamper i forskellige motiver

Skal der skabes lidt ekstra hygge på børneværelset, eller er det bare rart for barnet med en smule afdæmpet lys omkring sengetid, så kan Sirius børnelamper helt sikkert klare det. Sirius børnelamper findes i forskellige Disney motiver og andre farverige figurer, så der er rig mulighed for at finde et motiv, der passer til barnets interesser. På den måde kan man gøre det rart for barnet at lægge sig til at sove uden at det er helt mørkt og skabe en hyggelig atmosfære på børneværelset. Ud over Sirius børnelamper kan man også supplere med andre typer af lys som eksempelvis lyskæder, hvis der skal indrettes endnu mere med lys på børneværelset. Hvis man gerne vil se lidt nærmere på de forskellige typer af Sirius børnelamper, kan de bl.a. ses på hjemmesiden Eloglys.dk.

Hyggelig indretning med Bolette lyskæder

Lys fra forskellige kilder kan virkelig gøre en forskel i indretningen og skabe en hyggelig atmosfære i forskellige rum i boligen. Hvis man gerne vil kombinere hyggelige lyskæder med flotte farver, så er det værd at overveje Bolette lyskæder. Denne type lyskæde forhandles bl.a. hos Eloglys.dk. Bolette lyskæder består af en kæde af kugler, hvor hver enkel kugle lyses op af en LED pære. Bolette lyskæder findes i mange forskellige farver og farvekombinationer, og sammen med strukturen i kuglernes materiale giver denne type lyskæde et utrolig flot lys. Bolette lyskæder kan bruges på forskellige måder i indretningen. De kan bl.a. placeres i bunke i et stort fad eller vase, eller man kan også hænge dem op.

Relaterede nyheder