iPad Studio til undervisning og Bee-Bot lærer om programmering og rækkefølger

HippoMini

HippoMini tilbyder rigtigt mange muligheder, når det gælder digitale læringsmidler og redskaber såsom iPad Studio eller den super populære Bee-Bot.

iPad Studio til undervisning

iPads er allerede en fast integreret del af undervisningen i rigtigt mange danske folkeskoler, men hos HippoMini har man mulighed for at udvide brugen heraf yderligere. iPad Studio er et spændende tiltag inden for brugen af iPads til undervisning, hvor børnene får lov til at lave film og andre visuelle præsentationer ved at filme med en iPad. Hos HippoMini kan man købe alt i udstyr såsom stativer, objektiver og lignende, som med ét omdanner en almindelig iPad til et fuldt fotostudio. Grundelementet i iPad Studio er iOgrapher, som også forhandles hos HippoMini. Også lærerne kan bruge redskabet til at lave sjove undervisningspræsentationer og -indslag, der kan fungere som små afbræk i den almindelige undervisning. Men lad først og fremmest børnene give sig i kast med konceptet.

Bee-Bot lærer om programmering og rækkefølger

Skønt sin ringe størrelse og uskyldige udseende rummer Bee-Bot mange muligheder for, at børnene kan lære om programmering og rækkefølger. De kontrollerer Bee-Bot’en og bestemmer gennem programmeringen, hvor den lille bi-robot skal køre hen. Det lyder avanceret, men børn lærer imponerende hurtigt, hvordan redskabet skal bruges og udnytter fuldt ud de mange muligheder, som programmeringen af Bee-Bot besidder. Selv de allermindste kan være med og få stor glæde af legetøjet, der derfor er en kanon investering i børnehaver, vuggestuer og de mindre klassetrin i folkeskolen. Hos HippoMini kan man læse nærmere om robotten, dens mange muligheder og se det store udvalg af udstyr dertil, som kan gøre legetøjet endnu federe.

Besøg HippoMini online og få adgang til de mange muligheder, der er i et iPad Studio eller med den søde og lærerige Bee-Bot til de mindste. Man finder dem lige her: www.hippomini.dk. 

Relaterede nyheder