Erhverv

Har du brug for nye stole til kontoret? Måske en ny printer eller en industri-støvsuger? Udvalget af erhvervsrelaterede varer på nettet er ganske stort. Herunder har vi samlet pressemeddelelser fra en række detailhandlere på nettet, som tilbyder erhvervsrelaterede produkter. På den måde kan du danne dig et overblik over et udsnit af tilbuddene på nettet, og således forhåbentlig finde hvad du søger.

Til dig der er på udkig efter smarte betalingssystemer

Er du interesseret i at vide mere om udvalget af sikkerhedssystemer, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her idcompany.dk hvor ID Company giver indblik i deres produktion af medlemskort og kortlæsere.

ID Company

Læs mere...

Find alt i materialer til taglægning

Hos Phønix Tag Materialer kan du finde alt i materialer til taglægning. Køb Murpap og vindspærre til super gode priser på siden.

Phønix Tag Materialer

Læs mere...

Stort udvalg af forskellige kurvevogne og vaskenet

Tinsø

Det er de færreste, der ikke kender til at håndtere vasketøj. Vasketøj er nemlig noget, der virker til at opstå nærmest helt af sig selv i dagligdagen, fordi vi året rundt går i mere eller mindre tøj, afhængigt af vejret og de skiftende temperaturer. Er du en del af en stor familie, kan det virke som en umulig opgave, at komme til bunds i vasketøjskurven, fordi der bliver produceret vasketøj i minimum samme hast, som det kan nå at blive vasket. Her kan der være brug for effektivitet og overblik. Sættes dimensionerne yderligere op, så er det nemt at forestille sig, at der også må være effektive arbejdsgange på vaskerierne, hvor det er deres professionelle opgave, at modtage beskidt tøj og levere det rent. Tinsø er en virksomhed, som leverer produkter til vaskeribranchen, så de kan gøre deres arbejde mest effektivt og samtidig skåne deres medarbejdere i processen mest muligt. Hos Tinsø kan du derfor blandt andet købe produkter som kurvevogne, vaskenet, vaskesække, rullecontainere, bøjler, sækkestativer, fjederbundsvogne, dampstationer, bord- og hyldevogne, vaskebånd, konfektionsstel og meget mere.

Læs mere...

Advokatfirmaet Rödstenen – retssager og tvister for erhverv inkl. landbrug

Advokatfirmaet Rödstenen

Hos Advokatfirmaet Rödstenen i Århus kan du finde et hav af medarbejdere herunder jurister og advokater, som har det tilfælles at have advokatbeskikkelse fra Justitsministeren i Danmark og at være medlemmer af advokatsamfundet. Advokatfirmaet Rödstenen indgår i et stort samarbejde og netværk bestående af ejendomsmæglere og revisorer m.m. Det vil altså sige at dette netværk nemt kan inddrages i sagerne hos Advokatfirmaet Rödstenen. Det er medvirkende til at gøre det attraktivt at vælge dette advokatfirma, der bl.a. specialiserer sig i retssager og tvister for erhverv samt landbrug.

Læs mere...

Leder du efter en bestemt type menukortholder eller måske metalbøjler?

Globifix

Ejer du en café eller måske en fin lille restaurant? Præsentationen betyder naturligvis alt – fra gardiner til menukortholder. Alt sammen er en del af det samlede indtryk. Hvis du leder efter metalbøjler, så kan du også finde disse hos Globifix.

Læs mere...

Vaskenet og baljevogne samt andet nyttigt til vaskeriet

Tinsø

Køb det rette vaskenet fra udvalget hos Tinsø, og når du er derinde, kan du med fordel bladre deres forskellige kataloger igennem inden for affaldshåndtering, vaskeri, rengøring og en del andre ting. Der er fx flere typer af baljevogne til salg.

Læs mere...

Firmafrokost – frokostordning Aarhus af høj kvalitet

Frokost+

Det er super lækkert med firmafrokost leveret til døren hos din arbejdsplads. Få mad til hele firmaet ved at bestille en frokostordning Aarhus hos Frokost+.

Læs mere...

Trappevask og vedligehold af grønne arealer til gode priser

Anders Andersen's Rengøring

Hvad enten det er trapper eller grønne arealer, der trænger til at blive vedligeholdt, så er det helt sikkert en god idé at kontakte Anders Andersens Rengøring. Virksomheden tilbyder alt fra trappevask til vedligehold af grønne arealer. Man kan læse mere om de forskellige tilbud, ved at klikke ind på hjemmesiden www.aaren.dk.

Læs mere...

En artikel om oliering af trægulve og timelønnet rengøringsarbejde til virksomheder

Anders Andersens Rengøring

Nogle gulve kræver specialbehandling. Anders Andersens Rengøring kan hjælpe med pleje af gulv og står bl.a. for oliering af trægulve. Det er også muligt at søge timelønnet arbejde hos virksomheden.

Læs mere...

Remmer fører kontorartikler til virksomheder og de nye 2018 kalendere

Remmer

Den danske familieejede virksomhed Remmer, har siden 1973 haft en mission om at levere, alt hvad din virksomhed har brug for, inden for 24 timer. Sortimentet består af over 13.000 varenumre, hvor du blandt andet kan finde bestsellers som kontorartikler til virksomheder og 2018 kalendere. Herudover kan Remmer også hjælpe din virksomhed med print og logistik og depoter.

Læs mere...