Erhverv

Har du brug for nye stole til kontoret? Måske en ny printer eller en industri-støvsuger? Udvalget af erhvervsrelaterede varer på nettet er ganske stort. Herunder har vi samlet pressemeddelelser fra en række detailhandlere på nettet, som tilbyder erhvervsrelaterede produkter. På den måde kan du danne dig et overblik over et udsnit af tilbuddene på nettet, og således forhåbentlig finde hvad du søger.

Vaskenet og baljevogne samt andet nyttigt til vaskeriet

Tinsø

Køb det rette vaskenet fra udvalget hos Tinsø, og når du er derinde, kan du med fordel bladre deres forskellige kataloger igennem inden for affaldshåndtering, vaskeri, rengøring og en del andre ting. Der er fx flere typer af baljevogne til salg.

Læs mere...

Firmafrokost – frokostordning Aarhus af høj kvalitet

Frokost+

Det er super lækkert med firmafrokost leveret til døren hos din arbejdsplads. Få mad til hele firmaet ved at bestille en frokostordning Aarhus hos Frokost+.

Læs mere...

Trappevask og vedligehold af grønne arealer til gode priser

Anders Andersen's Rengøring

Hvad enten det er trapper eller grønne arealer, der trænger til at blive vedligeholdt, så er det helt sikkert en god idé at kontakte Anders Andersens Rengøring. Virksomheden tilbyder alt fra trappevask til vedligehold af grønne arealer. Man kan læse mere om de forskellige tilbud, ved at klikke ind på hjemmesiden www.aaren.dk.

Læs mere...

En artikel om oliering af trægulve og timelønnet rengøringsarbejde til virksomheder

Anders Andersens Rengøring

Nogle gulve kræver specialbehandling. Anders Andersens Rengøring kan hjælpe med pleje af gulv og står bl.a. for oliering af trægulve. Det er også muligt at søge timelønnet arbejde hos virksomheden.

Læs mere...

Remmer fører kontorartikler til virksomheder og de nye 2018 kalendere

Remmer

Den danske familieejede virksomhed Remmer, har siden 1973 haft en mission om at levere, alt hvad din virksomhed har brug for, inden for 24 timer. Sortimentet består af over 13.000 varenumre, hvor du blandt andet kan finde bestsellers som kontorartikler til virksomheder og 2018 kalendere. Herudover kan Remmer også hjælpe din virksomhed med print og logistik og depoter.

Læs mere...

Spar på paraply med logo og firmatøj med logo online

Højgaard

Højgaard har en mission om at være din totalleverandør af alt inden for profiltøj, firmagaver og promotion artikler. Derfor sælger de på deres hjemmeside et bredt udvalg af promotion artikler som fx paraplyer med logo og firmatøj med logo.

Læs mere...

Få hjælp til CRM systemer og Enterprise Ressource Planning hos HerbertNathan & Co

herbertnathan & co

Hvis din virksomhed står og skal have hjælp til digital forretningsudvikling, så er HerbertNathan & Co nordens bedste konsulentvirksomhed i lige netop dette. De kan konsultere og rådgive jer både før, under og efter implementering af ERP-projekter. Så tag et klik ind på herbertnathan.com og få hjælp til CRM systemer og Enterprise Ressource Planning.

Læs mere...

Skoleinventar samt alt det nødvendige inventar til et institutionskøkken

Kolon Total Inventar

I årtier har Kolon Total Inventar været med til at gøre både private hjem og offentlige institutioner mere stilfulde, elegante og funktionelle. Trænger skolen for eksempel til nyt skoleinventar eller skal du bruge et institutionskøkken så bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres brede udvalg.

Læs mere...

SaaS og ServiceNow online hos Devoteam | Globicon

Devoteam | Globicon

Med hjælp fra Devoteam | Globicon kan du hurtigt gøre dit IT-arbejde markant mere effektivt og til en super skarp pris. Du kan læse mere nedenfor om implementering af både SaaS løsninger og andet software som for eksempel ServiceNow med hjælp fra Devoteam | Globicon.

Læs mere...

Daglige rengøringsmidler og opvaskemiddel engros til de bedste priser

Knud E. Dan A/S

Når kontorer, virksomheder, butikker eller andre områder skal holdes rene i hverdagen, er der behov for daglige rengøringsmidler, der netop skal sikre dette. Dette inkluderer alt lige fra vinduespudsning og gulvvask til opvask. For at have alle de nødvendige rengøringsmidler i tilstrækkelige mængder bør man købe midler som eksempelvis opvaskemiddel engros. Se mere hos Knud E. Dan A/S.

Læs mere...