Hold dine produktinformationer opdateret

Besøg Perfion og find den helt rigtige løsning til at holde dine produktinformationer opdateret på tværs af mange kanaler og afdelinger.

Perfion integration og Product Information management

Perfion er førende inden for standardløsninger for virksomheder med mange platforme og sprog. Faktisk er Perfion verdens eneste virkelige standardløsning, som installeres på bare få minutter. Med Perfion Product Information Management er du sikret det bedste system af sin slags. Du behøver ikke længere tænke på at holde dine informationer opdateret, da det bliver gjort fælles for alle dine afdelinger og systemer. Product Information Management er specielt smart, hvis du både opererer på mange kanaler og mange sprog. Her kan det være meget svært at opretholde samme informationer på tværs af de mange platforme, og Product Information Management er her den helt rigtige løsning. Perfion integration er også en god løsning, når du vil have ens produktinformation på tværs af forskellige medier og platforme. Perfion integration bruger flere forskellige applikationer, bl.a. fra Microsoft, og du får problemfri integration, uanset hvilke informationer og produkter, du skal have opdateret. Perfion integration sikrer, udover mere overskuelighed for dig og dine kunder, også forbedret datakvalitet ved at eliminere fejlkilderne. Det er samtidig en god forretning for dig og din virksomhed, da du sparer mange manuelle arbejdstider med at opdatere dine produktinformationer. Det kan være individuelt, hvad du har brug for af system, og derfor kan du altid få vejledning fra Perfion omkring hvad der ville passe til dig. Du kan også søge flere informationer på hjemmesiden www.perfion.dk, hvor du også har mulighed for at se videoer fra tidligere kunder, der fortæller om deres oplevelse med Perfion Integration. Du kan også læse om partnere, nyheder, events og meget andet.

Så hvis du er interesseret Perfion Integration eller Product Information Management, så besøg Perfion og find den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Relaterede nyheder