Hjælp til drift af den moderne virksomhed

Hos Perfion.dk kan du som virksomhedsejer få stor hjælp til at drive din moderne virksomhed, som gerne skal være up-to-date i forhold til alle de marketingmuligheder, der er opstået i takt med de sociale mediers fødsel.

Multi channel marketing

Multi channel marketing er et relativt nyt begreb, som betyder at man eksponerer sin virksomhed på tværs af mange platforme – det kunne være sociale medier, nyhedsmails, webshops til tablets, smartphones og computere, digitale bannere osv. – og det er klart, at hvis man driver en moderne virksomhed, og gerne vil eksponeres, så er det en nødvendighed, at man er med på beatet. Men med multi channel marketing følger selvfølgelig også nogle nye udfordringer, som kan være svære at overkomme uden professionel hjælp. Hos Perfion.dk kan du finde PIM løsninger, som gør multi channel marketing legende let, da PIM systemet automatisk synkroniserer dine produktoplysninger på tværs af alle platforme.

PIM løsninger

Find forskellige PIM løsninger hos Perfion.dk, som gør multi channel marketing muligt for dig, uden du skal tænke på de besværligheder, der opstår, når man gerne vil have sin virksomhed eksponeret på tværs af forskellige platforme. PIM løsninger er vel nærmest en nødvendighed, der følger med de nye muligheder der hele tiden opstår i takt med, at internettet og de sociale medier udvikler sig med lynets hast. Der er mange forskellige måder at gøre det på, men PIM løsninger fra Perfion.dk er helt klart en af de letteste. PIM løsninger synkroniserer automatisk dine produktinformationer, når du ændrer dem ét sted, så du ikke skal ændre dem 25 gange, hver gang, der skal rettes en lille ting.

Perfion.dk

Det kan være meget udfordrende at holde sine produktinformationer opdaterede på tværs af alle de forskellige platforme, der efterhånden findes. Perfion.dk tilbyder effektive PIM løsninger, der automatisk opdaterer dine produktinformationer. Perfion.dk kan være en stor hjælp for dig, så kontakt dem for et godt tilbud.

Relaterede nyheder