Pålideligt selskab indenfor el

Hos Elektron kan du tilbydes et pålideligt selskab indenfor el, der sparer dig penge, er venligt overfor miljøet, og som er meget nemt og gratis at skifte til, helt uden bindinger.

 

Elektron

Elektron er et elselskab, der har fokus på dig, din familie, dine ønsker om et bedre og sundere miljø og din økonomi. Dette betyder kort fortalt, at det er dig, der er i centrum. Det er dig, der er tænkt på, og det er dine behov, der opfyldes. Siden 2003 har det været nemt og muligt at skifte til det strømselskab, man helt selv ønsker, hvilket betyder, at du nu kan skifte til Elektron uden problemer. Derudover sikrer Elektron dig et loft over prisen samt en forsikring om, at der ingen ubehagelige overraskelser samt kortvarslede udbetalinger vil være. Prisloftet betyder for dig, at når markedet går ned, og alle sparer penge, sparer du også penge. Dog betyder det også, at når markedet går op, vil du trygt vide, du ikke havner i en økonomisk ustabil situation grundet dit prisloft. Elektron går ikke kun op i forhold for dig. Elektron ønsker bedre forhold for alle. Dette betyder, at Elektron har et stort fokusområdet på klimaet og anvendelse af strøms betydning for dette. Derfor er det også vigtigt for firmaet, at der her bliver benyttet meget af den danske, grønne energi i form af både sol- og vindenergi. Selvom Elektron sørger for en masse fordele for dig, er det ikke alt, der er inde for deres rækkevidde. Ifølge loven er det for Elektron kun muliggjort at levere strømmen. Dette betyder, at det stadig er dit lokale strømselskab, der afregner og opkræver skatter, afgifter og tariffer.

Så hvis du ønsker et elselskab, der sikrer dig prisloft, bedre vilkår og bedre priser til dig og din familie, er Elektron uden tvivl et strømselskab for dig.

Relaterede nyheder