Værktøjer til multi channel marketing findes hos Perfion

På deres hjemmeside www.perfion.dk, kan du finde oplysninger omkring multi channel marketing, og hvordan det kan gøre arbejdet lettere for dig og dine ansatte.

Multi channel marketing

Hvis din virksomhed har behov for at få produktinformationer synkroniseret med forskellige kommunikationsplatforme, er multi channel marketing fra Perfion det rigtige valg. Hos Perfion kan de tilbyde PIM (Product Information Management), som synkroniserer alle dine produktinformationer fra ét oprindelsessted, til alle marketingkanaler. Med multi channel marketing som PIM, vil du have fuld kontrol over alle dine produktdata på alle marketing- og salgsplatforme. Du får et brugervenligt program med Perfions multi channel marketing, som gør det lettere for din virksomhed at håndtere alle de forskellige informationer der ellers skal findes forskellige steder. Systemet vil også kunne håndtere forskellige ændringer i kravene. Med én kilde der har opdaterede produktinformationer, vil du kunne fokusere på dit arbejde, uden at bekymre dig om synkroniseringen af data. Du vil også kunne spare tid, og derved få et bedre produkt i sidste ende.

Autogenerering af kataloger

Med det rette udstyr vil autogenerering af kataloger blive lettere for virksomheden, da der kan spares meget tid. Hos Perfion vil du kunne finde de rigtige produkter til autogenerering af kataloger, der kan gøre processen lettere for dig. Hos Perfion kan de tilbyde PIM, Product Information Management, som giver dig mulighed for at få adgang til alle dine billeder og data som du har behov for. Da du kan bruge Perfion PIM til autogenerering af kataloger, bliver det lettere at komme frem til et færdigt produkt, grundet du kan finde alle informationer under én kilde. Det bliver lettere for dig at blive færdig med autogenerering af kataloger, som kan give dig et bedre resultat i sidste ende, fordi du ikke stresser over at finde informationer hurtigt nok.

Du kan finde ud af mere omkring autogenerering af kataloger og Perfion PIM hos www.perfion.dk.

Relaterede nyheder