Håndtering af dataflow med Perfions PIM løsning

Perfion

Arbejder du med multi channel marketing og har du brug for professionelle løsninger til at håndtere dit dataflow, så er Perfions PIM-system lige dig. Besøg dem her www.perfion.dk og læs mere om Perfions PIM, så du kan lette dina arbejdsgange med din data.

 

Oplev en forskel med Perfions PIM

Perfion er en virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle professionelle løsninger til multi channel marketing. Perfion har blandt andet udviklet et PIM-system, der kan lette dit arbejde med alle dine data og kommunikation mellem dine forskellige platforme. Fordelen ved Perfions PIM er, at det er udviklet med baggrund i Microsoft. Det betyder at Perfions PIM kan samarbejde med Microsofts forskellige programmer. Perfions PIM samarbejder med programmer såsom Microsoft AX, Microsoft NAV, Microsoft Office og andre Microsoft programmer. Når du vælger PIM fra Perfion skal du derfor ikke til at skifte dine dataprogrammer ud og dermed undgår du større investeringer i dine IT-værktøjer. Klik ind her www.perfion.dk og læs mere om Perfions PIM.

PIM-system

Har du mange data og forskellige platforme, der skal arbejde sammen i dit firma, så kan du samle det hele i Perfions PIM-system. PIM-system er en platform, der gør det muligt for dig at samle alt din datahåndtering under et system. Det betyder at du med et PIM-system kan lette din administration af kataloger, prisliste, lagerbeholdning, kommunikation og meget mere. Med PIM-system får du for eksempel mulighed for at opdatere din lagerbeholdning et sted, hvor der automatisk opdateres i alle dine andre systemer. Klik ind her www.perfion.dk og se hvordan et PIM-system kan hjælpe dig med at holde styr på lagerbeholdningen.

Skab en nemmere hverdag i dit firma med PIM-system fra Perfion. Besøg dem her www.perfion.dkog find deres professionelle PIM løsning, så du kan spare en masse tid på din datahåndtering og dermed få tid til at udvikle firmaet.

Relaterede nyheder