Remmer fører kontorartikler til virksomheder og de nye 2018 kalendere

Remmer

Den danske familieejede virksomhed Remmer, har siden 1973 haft en mission om at levere, alt hvad din virksomhed har brug for, inden for 24 timer. Sortimentet består af over 13.000 varenumre, hvor du blandt andet kan finde bestsellers som kontorartikler til virksomheder og 2018 kalendere. Herudover kan Remmer også hjælpe din virksomhed med print og logistik og depoter.

Kontorartikler til virksomheder kan findes på én og samme side

Noget som næsten alle virksomheder skal bruge før eller siden er kontorartikler. På Remmers hjemmeside remmer.dk forhandles et bredt udvalg af kontorartikler til virksomheder, som består af alt fra skrivebordsartikler, papir og blokke, etiketter og mærkning og meget, meget mere. Sortimentet af kontorartikler til virksomheder udgør størstedelen af virksomhedens sortiment og består af 10.000 forskellige produkter, – du kan altså være sikker på, at der er lige præcis de kontorartikler, som din virksomhed skal bruge. Hvis du køber dine kontorartikler til virksomheden hos Remmer, kan de levere din bestilling til virksomheden på 24 timer og herudover også med 30 dages returret. Se det brede udvalg på remmer.dk.

2018 kalendere i massevis

Uanset hvilken virksomhed du arbejder for, så er kalendere for det nye år en nødvendighed. På remmer.dk forhandles et bredt udvalg af 2018 kalendere i forskellige varianter af både personlige planners og større oversigtskalendere, som for eksempel kan hænges op på kontoret, så alle kan bruge dem. Det kan være en god ide at købe din 2018 kalender allerede nu, så du kan holde styr på dine aftaler, møder, deadlines og aktiviteter for næste år. Hvis du køber en 2018 kalender på remmer.dk, kan du være sikker på at få en kalender i en høj kvalitet, som garanteret kan holde hele kalenderåret ud. Sortimentet af 2018 kalendere på hjemmesiden består nemlig primært Mayland kalendere, som netop er kendt for deres høje kvalitet og favorable priser. Så køb din næste 2018 kalender i en god kvalitet og til en god pris hos Remmer. Find alt af artikler til din virksomhed online på remmer.dk og få en serviceminded samarbejdspartner med mange års erfaring.

Relaterede nyheder