En artikel om oliering af trægulve og timelønnet rengøringsarbejde til virksomheder

Nogle gulve kræver specialbehandling. Anders Andersens Rengøring kan hjælpe med pleje af gulv og står bl.a. for oliering af trægulve. Det er også muligt at søge timelønnet arbejde hos virksomheden.

Anders Andersens Rengøring sørger for perfekt oliering af trægulve

Det er populært at have flotte trægulve i kontorbygninger og lign. Det er gulve, der bliver udsat for megen trafik og har brug for den rette pleje. Anders Andersens Rengøring sørger for oliering af trægulve. De ansatte hos firmaet, der udfører arbejdet, har fået grundig uddannelse i selve opgaven, og derfor er du sikret et ordentligt resultat. Anders Andersens Rengøring plejer at udføre mellem 50 og 100 olieringer per år og har derfor masser af erfaringer med hver type gulv. Søger du efter service og rengøring til erhverv, bør du overveje at læse mere inde på aaren.dk. Denne side indeholder lidt mere info om oliering af trægulve og naturligvis de andre ydelser, som tilbydes.

Arbejd med virksomhedsrengøring, og bliv timelønnet

Vil du have job i Anders Andersens Rengøring? Der er altid plads til en ny engageret medarbejder. Der tilbydes timelønnet arbejde med en fornuftig indkomst, som du kan læse mere om ved at trykke på linket. Mange foretrækker at få løn for den tid, man bruger, og der er altid flere stillinger tilgængelige, som du kan se online. Det er fanen ”Job og karriere”, du skal klikke på, når du kommer ind på aaren.dk. Så kan du finde mere om timelønnet rengøringsarbejde til erhverv samt andre typer arbejde. Anders Andersens Rengøring er dog meget mere end blot rengøring, og du kan også arbejde med de serviceløsninger, der tilbydes. Firmaet har generelt fokus på erhverv og boligforeninger og ikke på rengøring til privaten.

Find timelønnet arbejde inden for rengøring hos Anders Andersens Rengøring. Dette firma tilbyder bl.a. oliering af trægulve til danske firmaer samt mange andre services, der helt sikkert kan hjælpe.

Relaterede nyheder