Til dig der er på udkig efter smarte betalingssystemer

Er du interesseret i at vide mere om udvalget af sikkerhedssystemer, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her idcompany.dk hvor ID Company giver indblik i deres produktion af medlemskort og kortlæsere.

 

Medlemskort

Tager du et kig på deres hjemmeside, kan du hurtigt skabe dig et godt indblik og overblik over deres virke og tilbud. ID Company er Danmarks førende autoriseret distributør af HID Globals, hvorfor de har en kæmpe viden indenfor sikkerhedssystemer og betalingssystemer. Er du på udkig efter nogle smarte løsninger til din virksomhed, kan du derfor få meget gavn af deres tilbud. De er bl.a. specialiseret i at designe medlemskort der samler alle faciliteter for medarbejderne i ét kort. Dette vil sige, at du med blot ét kort kan få adgang til printer og kopimaskine, kantine og adgangskontrollen. Et sådant medlemskort er derfor super smart og gavnligt for alle virksomheder, der ønsker at gøre deres hverdag mere effektiv.

Kortlæser

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle smarte betalingssystemer, kan du med stor fordel læse om deres udvalg af kortlæsere. En god kortlæser er afgørende for effektiviteten på en arbejdsplads, idet denne maskine bliver brugt rigtig meget i hverdagen. Maskinen er fx en afgørende ting i kantinen, hvor medarbejdere hver dag betaler deres mad. Derfor skal denne maskine fungerer optimalt og effektivt. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af læsere til kort eller andre smarte betalingssystemer, er du altid velkommen til enten at kontakte dem over mail eller telefonen, hvor de kan rådgive dig i dine behov før et evt. køb af løsninger.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, hvor du både kan få inspiration til deres udvalg af løsninger samt finde deres kontaktoplysninger, hvis du har behov for lidt rådgivning.

Relaterede nyheder