Brugte containere til salg og specialmodeller som fx salgsboder

DC-Supply

DC-Supply er en førende producent, leaser og forhandler af nye containere, men på deres side tilbydes også salg af brugte containere, ligesom du kan vælge mellem specielle containermuligheder som fx salgsboder.

Brugt container til salg fra danske DC-Supply

Spar ved at købe en brugt container. DC-Supply sælger både nye og brugte containere i forskellige mål. Der er ligeledes mulighed for at lease. Du kan også være sikker på kvaliteten, når du vælger brugt, da disse gennemtjekkes på eget værksted inden udlejning eller salg. DC-Supply kan også udføre små ændringer på deres brugte containere, såfremt dette er at ønske. Hvis du klikker ind på www.dc-supply.dk kan du se de brugte modeller på lager som fx salgscontainere, lagercontainere og opholdscontainere. DC-Supply er førende i produktion og salg af containere med afdelinger fordelt i de danske metropoler. Firmaet står også for specialdesignede varianter til kunder som fx en hundegårdcontainer, et mobilt køkken, en H.C. Andersen souvenirbutik og meget andet. Uanset hvad du leder efter, kan du finde den rette container til salg på dc-supply.dk – ny eller brugt.

Hyggelige salgsboder – perfekte til julemarkedet

DC-Supply fabrikerer unikke salgsboder. I 2003 indledte de et samarbejde med Tivoli i København med produktion af salgsboder til årstidens markeder heriblandt julemarkedet. De smarte containerløsninger her er perfekte til salgsboder. Her er tale om visuelt tiltalende containere, der stadigvæk har bevaret den hyggelige stemning, man forbinder med klassiske boder. Salgsboder som en containerløsning er en god ide for mange typer af kunder. Hvis du tænker, at dette er en interessant løsning, kan du tage kontakt til DC-Supply for at høre mere om mulighederne for køb af containersalgsboder.

DC-Supply er en kendt containerproducent i Danmark med hovedsæde i Nørresundby. Deres udvalg rummer over den klassiske container i mål som 6, 8, 20 og 40 fod, og du kan også bestille specialløsninger heriblandt salgsboder perfekt til markedet. Virksomheden står også for salg af brugte containere, hvilket du naturligvis også kan læse mere om på dc-supply.dk.

Relaterede nyheder