Orijen Adult foder til voksne hunde

Hos Petfoodnord.dk finder man et udsøgt udvalg af katte- og hundefoder fra nogle af markedets bedste producenter heraf. Heriblandt kan nævnes mærker såsom Orijen, Hills, Kongsmoor, Olivers petfood, Essential, Acana, Sam’s field og Ziwipeak.

Orijen Adult

Orijen har udviklet et hundefoder, der henvender sig udelukkende til voksne hunde. Produktet hedder Orijen Adult og indeholder 80 % kød og 20 % frugt og grønt. Yderligere er der ikke tilsat kornprodukter og Orijen Adult er et biologisk korrekt hundefoder. Særligt et rigt indhold af kød er vigtigt for enhver voksen hund, således er Orijen Adult også særlig rig herpå. Man finder Orijen Adult i flere forskellige varianter med både kylling, kalkun, vilde fisk og æg. Orijen Adult er et canadisk produkt, der har været kendt for kvalitetshundefoder i årtier. Orijen Adult er således skabt med en stor passion og lyst til fortsat at skabe og udvikle godt hundefoder.

Voksen hundefoder

Hos Petfoodnord.dk finder man et stort udvalg af voksen hundefoder til forskellige hunderacer og hundestørrelser. Man finder voksen hundefoder fra nogle af markedets førende producenter heraf. Heriblandt kan nævnes producenter såsom Acana, Applaws, Essential Foods, Hills, Pronature, Rex Royal og Orijen. Fælles for alle disse producenter af voksen hundefoder er deres store passion for at skabe kvalitetsfoder med fokus på næring og sundhed. Alt voksen hundefoder hos Petfoodnord.dk er opdelt efter kategorier og producenter, så det er nemt at finde det helt rette voksen hundefoder til den enkelte hund, med dens særlige behov. Se det store udvalg af voksen hundefoder hos Petfoodnord.dk og gør en god handel.

Pet Food Nord

www.petfoodnord.dk finder man altid de bedste priser på alle de mange kvalitetsvarer, hvilket giver mulighed for at gøre en god og fornuftig handel. Har man særlige spørgsmål, som ikke kan besvares gennem hjemmesiden, er medarbejderne hos Petfoodnord.dk altid behjælpelige med vejledning af det helt rette køb. Ved køb af foder til hunde og katte over 400 kr. tilbyder Petfoodnord.dk gratis fragt og levering af det købte foder. Se det store udvalg af foder til katte og hunde hos Petfoodnord.dk.

Relaterede nyheder