Køb børnehårbøjler, bide kæder og andre produkter til familien hos LÉHOF

LÉHOF er et familiefirma, der sælger kvalitetsprodukter til børn og voksne. Det hele startede med et udbud af børnetøj med en vision om, at det skulle være komfortabelt, miljøvenligt og langtidsholdbart. I dag er det dog mere hårpynt som børnehårbøjler og andet udstyr til børn som bide kæder, der bliver solgt hos LÉHOF, dog stadig med det komfortable, miljøvenlige og langtidsholdbare som grundværdier.

Praktiske og fine børnehårbøjler 

Hos LÉHOF har de et hav af forskellig flotte børnehårbøjler, så du kan helt sikkert også finde en, som vil gøre dit barn ellevild begejstret. Børnehårbøjlerne kan have et praktisk formål, som at holde håret væk fra øjnene, men børnehårbøjler kan også bruges blot som pynt. Pigerne elsker den femininitet, som helt automatisk følger med, når der pyntes med børnehårbøjler i smukke farver og en stor sløjfe, en pompom eller med andet pynt på toppen. Børnehårbøjlerne med sløjfe fås i farverne rød, navy, golden, sort, pink, peach, light powder, dark powder, dark pink, rosa, mint, hvid, baby blue eller lilla. Klik ind på lehof.dk og bestil i din piges yndlingsfarve med det samme.

Håndlavede bide kæder i økologisk og BPA frit træ

Bide kæder finder du også hos LÉHOF. Her kan du få håndlavede bide kæder, som kan sættes fast på tøjet med en clips, så der hele tiden er styr på den. Bide kæderne er lavet af 100 % økologisk og BPA frit træ, mens perlerne og bomuldsgarnet, som perlerne sidder på, er lavet i den højeste kvalitet og uden brug af kemikalier eller andre former for farlige stoffer. Træet er færdigbehandlet med økologisk hørfrøolie, som har antibakterielle egenskaber. Bestiller du bide kæderne som en gave, får du uden ekstra beregning en flot gaveæske med. Skriv blot i kommentarfeltet ved bestilling at det er til en gave. Klik ind på lehof.dk og læs meget mere om de forskellige bide kæder samt alle de andre lækre produkter, de sælger hos LÉHOF.

Relaterede nyheder