Stort udvalg af kompostpander

Klik ind på hokuskrokus.dk og se de mange flotte kompostspande, og læs nærmere om de forskellige materialer og typer af kompostspande.

Kompostspande

Kompostspande er en vigtig del af de nymoderne sorteringssystem og genbrug af hvad der ellers ville vøre affald. Det kan dog være svært at finde forskellige flotte og dekorative kompostspande til udsmykning af køkkenet eller gangen, hvor den skal stå. Det kan dog nu lade sig gøre hos hokuskrokus.dk der har samlet mange forskellige, både flotte og ikke mindst brugbare kompostspande i forskellige materialer og forskellige farver, således er du næsten altid sikker på at kunne finde en kompostspand der passer ind hjemme hos dig, også.
Klik ind på hokuskrokus.dk og se de mange flotte kompostspande, og læs nærmere om de forskellige materialer og typer af kompostspande.
Du finder f.eks. kompostspande i bambus i to forskellige farver når du klikker ind på hokuskrokus.dk, samt rustfrit stål eller hvad med varmgalvaniseret og pulverlakeret stål. Mulighederne er mange, og hos hokuskrokus.dk finder du også forskellige størrelser, alt fra Eddingtons 2,3 liters kompostspand til den største model fra Eddingtons som har en kapacitet på 4,4 liter. Der er desuden rig mulighed for, til en ordentlig pris, selvfølgelig, at få forskellige kompostspande med kulfiltre, til at modvirke luftgener.
Som noget nyt tilbyder hokuskrokus.dk forskellige kompostspande i nye og friske farver. Hvad med en smart spand i salviegrøn, en lidt mørkere blå antracit farve eller måske er du mere til en i en pæn cremefarve? Du kan også altid vælge den traditionelle metalfarve som stålspandene har, eller den flotte naturfarve kompostspande i bambus har.
Du finder et stort udvalg af forskellige typer og størrelser, samt farver når du handler kompostspande hos hokuskrokus.dk, og mulighederne for brug af sådanne spande er uendelige, den er f.eks. også glimrende til at samle bleer, eller opbevare hunde eller kattemad, da filteret tager lugten.
Klik ind på hokuskrokus.dk nu, og se det store udvalg og køb dine nye kompostspande allerede idag.

Relaterede nyheder