Bager og slagter under ét tag

Der var engang, hvor man måtte gå til bageren efter brød. Det var også den gang, hvor man måtte til slagteren, hvis man ville have kød på bordet. Sådan er det ikke længere. Nu er alle de dagligvarer du har brug for, samlet under et tag i supermarkedet. Der finder du brød, kød, grøntsager og alt hvad du ellers kan have brug for.

I føtex holder de dog stadig lidt på de gamle former. Det mange synes er ærgeligt ved udviklingen, er, at man ikke længere har et forhold til produktet – hvem har lavet det og hvor og under hvilke forhold er det blevet produceret? For mange gør et produkts historie en stor forskel for smagsoplevelsen, og det har de taget konsekvensen af i føtex.

Føtex bager

Vores Egen Bager er den bager du finder i føtex. Her bager de friskbagt brød hver dag, som hos enhver anden bager. Det er brød, som bliver fremstillet af de allerbedste råvarer, af dygtige fagfolk, som kan deres kram. Når føtex bager brød, er det for at sikre deres kunder den bedst mulige kvalitet, og for ikke at lade de gamle vaner dø ud. Ligesom hos bageren, kan du i føtex bager også få en god snak om produktet, og få gode råd og vejledning.

Føtex slagter

Men det er ikke kun føtex bager, føtex har inden for dørene – de har også Vores Egen Slagter. Når det kommer til kød, er der kæmpe forskel på kvalitet. I føtex slagter, er det fagfolk, som behandler kødet, og det kan både ses og smages. Du kan både finde kødet i køledisken, men også tage en snak med slagterne, for at få gode råd og vejledning. Er du ude efter en specifik udskæring kød, hjælper føtex slagter dig glædeligt.

For at sikre dig den allerbedste kvalitet, går føtex slagter også op i hvor kødet kommer fra. Det danske kalvekød, og udskæringer fra danske Antonius svin, kommer i første række, på grund af dyrenes velvære og en uovertruffen smag.

Relaterede nyheder