Kød fra fritgående dyr lige til døren

frilandskoed.dk Rosenbeck Frilandskd

Det er ikke kun svine – og oksekød, samt kød fra andre fritgående dyr som https://frilandskoed.dk er mestre i at levere til døren. Også levering af fisk sker efter alle kunstens regler.

 

Levering af fisk

Holder du og din familie af at spise fisk et par gange om ugen, velvidende at det også er en rigtig god vane? Men kniber det nogle gange med at få købt ind til det, og finde inspirationen? Så er levering af fisk ordningen fra Rosenbeck Frilandskød måske slet ikke nogen tosset ide. Faktum er i hvert fald at siden lige nu bugner med gode tilbud, inden for levering af rigtig mange kødtyper, ikke mindst fisk. Det er blot at gå ind på siden, vælge den kasse med levering af fisk, i synes ser mest indbydende ud. Rosenbeck Frilandskød samarbejder med Toms Fiskebod om levering af fisk, en herre med over 30 års erfaring inden for levering af fisk til både private, restauranter og så videre. Man kan derfor være helt sikker på at fiskene bliver nøje udvalg efter alle kunstens regler.

Kød fra fritgående dyr

Én af de primære grunde til at mange vælger https://frilandskoed.dk når der skal købes kød er at butikken sætter så stor fokus på dyrevelfærd. Således finder man et stort udvalg i kød fra fritgående dyr. På https://frilandskoed.dk finder man med andre ord ikke kød fra køer og grise som aldrig ser grønt græs og sol, men derimod glade dyr, som får lov til at strække benene og dase i solen. Er du interesseret i at kigge nærmere på det indbydende udvalg i kød fra fritgående dyr, så klik ind på https://frilandskoed.dk og se hele udvalget. Der er nok af velsmagende varianter at vælge imellem.

Relaterede nyheder