Køb borddækning og andre materialer til den kommende studenterfest

Gå Grøn

Hos Gågrøn! finder du et fantastisk udvalg i bæredygtige produkter, som inkluderer alt fra bestik og borddækning til madkasser og vandflasker. Skal I fejre Sankt Hans eller studenterfest, så køb bæredygtig borddækning fra Gågrøn! og fest med god samvittighed. Mere info her.

 

Sankt Hans

Når midsommer er over os, så er det tid til at fejre Sankt Hans. Og hvorfor ikke gøre denne aften ekstra speciel, ved at servere maden på bæredygtig service? Sankt Hans kan være en blandet affære, somme tider er det den smukkeste aften på året, og andre gange regner det og er koldt. Men uanset hvad, så samles vi danskere, og markerer at sommeren nu er på sit allerhøjeste. Og skal I servere lidt mad eller bare en kold forfriskning for gæsterne, så har Gågrøn! lige nu et stærkt udvalg i service i de helt rigtige, naturvenlige materialer. Klik ind forbi butikken og kig nærmere.

Studenterfest

En studenterfest er altid en dejlig dag. Og nu kan den blive endnu bedre, hvis I køber borddækning og andre materialer hos Gågrøn! På den måde er I med til at mindske belastningen på naturen, samtidigt med at I kan nyde studenterfesten i fulde drag. Studenterfest sker kun én gang i livet, og derfor må man også godt gøre lidt ekstra ud af det. Og til det, kan man med fordel alliere sig med denne butik.

Bæredygtig borddækning

Uanset om det gælder studenterfest, Sankt Hans eller bare almindelige hverdage, så finder du et fantastisk udvalg i bæredygtig borddækning hos Gågrøn! Butikken har specialiseret sig i denne kategori, og der er rigtig mange spændende produkter på hylderne. Ønsker du mere info om bæredygtig borddækning, så klik ind på www.gagron.dk og læs nærmere. Når du gælder bæredygtig borddækning, så har netop denne butik fat i den lange ende.

Relaterede nyheder