Find kurser for PH.D studerende samt foredrag om kultur hos GlobalDenmark

GlobalDenmark

At have skarpe kompetencer i formidling er ofte en utrolig vigtig egenskab, så man kan give eksempelvis kolleger en grundig præsentation af informationer på en måde, som målgruppen forstår. Af samme grund kan kurser for PH.D. studerende eller foredrag om kultur hos GlobalDenmark være værdifulde til det fremtidige arbejde.

Bedre formidling med kurser for PH.D. studerende

Har man et bestemt område, som man forsker i, så fylder interessen for dette område naturligvis rigtig meget. Men når denne viden skal ud til andre – fx kolleger, virksomheder eller andre, så kan kurser for PH.D. studerende være ganske gavnende. Med kurser for PH.D. studerende kan forskerne nemlig få styrket deres kompetencer inden for formidling og dermed give en mere overbevisende præsentation af resultater og konklusioner. Har man interesse i at få sin forskning optaget i forskellige journals, så kan denne type kurser for PH.D. studerende også hjælpe denne proces på vej. Hvis man er interesseret i at stå stærkere i forhold til formidling af resultater, så kan man på hjemmesiden global-denmark.dk læse meget mere om kurser for PH.D. studerende.

Større kulturforståelse med foredrag om kultur

Rigtig mange virksomheder opererer på tværs af landegrænser, og derfor kan medarbejdere i en virksomhed have stor gavn af et foredrag om kultur. Gennem et foredrag om kultur har man muligheden for at vende eksisterende udfordringer og problematikker i forhold til kulturen og på den måde stå stærkere i det fremtidige arbejde. Hos GlobalDenmark udbydes der flere forskellige typer af foredrag om kultur, og dermed er der god mulighed for at finde et emne, der er relevant for rigtig mange virksomheder og medarbejdere. Så hvis man gerne vil styrke medarbejdernes viden om kultur, så kan et foredrag om kultur virkelig være vejen frem for at skabe mere oplysning, viden og flere kompetencer i forhold til at håndtere de kulturelle udfordringer.

Relaterede nyheder