Lederuddannelse i form af Stifinderprogrammet fremmer din ledelsesudvikling

Er man på udkig efter et kursus, der kan være med til at fremme ledelsesudvikling, så bør man helt sikkert besøge Stifinder. Her tilbydes der nemlig lederuddannelse i form af Stifinderprogrammet, som kan være med til at fremme både faglige og personlige kompetencer. Læs mere på www.stifinder.net.

Lederuddannelse i form af Stifinderprogrammet

Det er aldrig for sent at efteruddanne sig, heller ikke selvom man er en erfaren leder. Hos Stifinder tilbydes der lederuddannelse i form af Stifinderprogrammet. Det er en lederuddannelse, der har en helhedsorienteret tilgang, hvor indholdet i meget høj grad er baseret på evidens og bygger på forskning. Det betyder, at kvaliteten af det, man får ud af uddannelsen, er ganske høj, og man vil uden tvivl kunne anvende det i sin videre færd som leder, uanset hvilken virksomhed man står i spidsen for. Lederuddannelsen benytter forholdsvist simple værktøjer, som er med til at bygge ovenpå allerede eksisterende kompetencer hos deltagerne. Det er med til at give en masse ny faglig viden og selvindsigt. Man kan læse meget mere om, hvad Stifinder har et tilbyde ved at klikke ind på hjemmesiden www.stifinder.net.

Ledelsesudvikling med fokus på eksisterende kompetencer

Hvis man gerne vil udvikle sig som leder, og man leder efter det helt rette program, der kan gøre netop dette, så bør man helt sikkert overveje at besøge Stifinder.net. Her tilbydes der Stifinderprogrammet, som har meget fokus på ledelsesudvikling. Det sker ved at have fokus på deltagernes allerede eksisterende kompetencer, så der hele tiden bygges videre på den viden, man allerede har. På denne måde er man sikker på, at man vil få noget ud af programmet, som man kan anvende i sin hverdag bagefter. Stifinder har haft fokus på ledelsesudvikling siden 1994 og har dermed stor viden om området. Man kan læse mere om ledelsesudvikling ved at klikke ind forbi www.stifinder.net.

Besøg www.stifinder.net og læs meget mere om Stifinderprogrammet.

Relaterede nyheder