Kyndig erhvervsrådgivning til restaurationer

Advokatfirmaet Rödstenen

Advokatfirmaet Rödstenen har erhvervsadvokater, der er specialiseret i erhvervsrådgivning til restaurationer. Læs mere her og klik ind på deres hjemmeside rodstenen,dk, hvis du har brug for deres ekspertise på netop dette område.

 

Erhvervsrådgivning til restaurationer af høj standard

Erhvervsadvokaterne hos Advokatfirmaet Rödstenen deltager aktivt i erhvervslivet, og er dermed din garanti for at deres erhvervsrådgivning til restaurationer lever op til de højeste standarder. Erhvervsadvokaterne har nemlig en bred berøringsflade med det danske erhvervsliv, hvilket giver dem indsigt i erhvervslivets kommercielle og forretningsmæssige forhold. Erhvervsadvokaterne hos Advokatfirmaet Rödstenen har udover erhvervsrådgivning til restaurationer også erhvervsrådgivning om landbrug, retssager og tvister, insolvens, rekonstruktion og konkurs, ejendomshandel, seriesalg og lejeret, kommercielle kontrakter, entrepriseret, internationale forhold, inkasso, selskabsret, tandlæger, ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, generel erhvervsrådgivning og finansiel teknologi. Ligegyldigt hvilket område du ønsker rådgivning omkring, yder erhvervsadvokaterne en målrettet og løsningsorienteret rådgivning med blik for de økonomiske og kommercielle aspekter. På Advokatfirmaet Rödstenens hjemmeside, rodstenen.dk, kan du læse om hver enkelt erhvervsadvokat og hvilke specialer de rådgiver i.

Erhvervsrådgivning fra advokater med mange års erfaring

I forhold til erhvervsrådgivning til restaurationer, har Advokatfirmaet Rödstenen to erhvervsadvokater, begge med mange års erfaring og en stor ekspertise på netop dette område. Erhvervsrådgivning til restaurationer kan dreje sig om forhandlinger med køber eller sælger ved køb eller salg af en restauration, vurdering af en restauration der påtænkes købt eller solgt, udarbejdelse af og indgåelse af overdragelsesaftale med køber eller sælger, indhentelse af tilladelser fra offentlige myndigheder, forhandlinger med udlejer i forbindelse med overtagelse eller afståelse af lejemål, ansættelsesretslige forhold i relation til medarbejdere i restaurationen, indgåelse af leverandøraftaler eller udarbejdelse af ejeraftaler, hvis der er flere ejere af restaurationen. I en erhvervsrådgivning til restaurationer kan man komme vidt omkring i lovgivningen og Advokatfirmaet Rödstenen kan hjælpe dig trygt og sikkert hele vejen. Klik ind på rodstenen.dk og læs mere om Advokatfirmaet Rödstenen, og kontakt dem over telefonen eller send dem en mail, hvis du ønsker at høre mere om deres erhvervsrådgivning.

Relaterede nyheder