Køb pusleborde til institutioner og andet dansk håndværk hos Kolon Total Inventar

Kolon Total Inventar er et dansk inventarsnedkeri, som har leveret dansk håndværk og design i mere end 40 år. De er særligt kendt for Kolon-hængslet, som er et hængsel, der er gennemboltet i både korpus og låge, hvilket gør hængslet yderst stærkt. Som et af de nyere tiltag forhandles nu også lavtgående pusleborde til institutioner.

Kolon Total Inventar – dansk inventarsnedkeri

Det hele startede i 1972, hvor Frits Jensen grundlagde en køkkenbutik på Frederiksberg. Fire år senere i 1976 udviklede han Kolon-hængslet og flyttede butikken til Indre København, hvor han markedsførte sig under sit eget design. Kolon Total Inventar er i dag et dansk inventarsnedkeri med egen produktion og hovedkvarter i Osted på Sjælland med showroom og produktion samt en salgsafdeling i Silkeborg. De har særligt specialiseret sig i køkkensystemer til institutioner og skoleinventar men har siden begyndelsen i 1972 solgt køkkensystemer med stor succes til private. Kolon Total Inventar går meget op i miljøet og forsøger at mindske CO2 udledningen fra produktionen ved at anvende solceller og LED belysning. Desuden overholder alt Kolon Total Inventars træ, plader og andre materialer de gældende miljøkrav.

Lavtgående pusleborde til institutioner

Kolon Total Inventar producerer blandt andet lavtgående pusleborde til institutioner. De lavtgående pusleborde til institutioner er særligt populære i dagplejer, vuggestuer og børnehaver, hvor de sikrer en ideel arbejdshøjde for personalet. Samtidig er de lavtgående pusleborde til institutioner så lave, at børnene selv kan kravle op på dem, hvilket modvirker tunge løft for personalet og samtidig skaber trygge rammer for børnene. På grund af de nøje udvalgte materialer, der muliggør optimal rengøringsvenlighed omkring de lavtgående pusleborde til institutioner, sikrer det de bedste forudsætninger for en god hygiejne. Netop brugervenligheden, sikkerheden og hygiejnen har dog også været centrum under udviklingen af disse funktionelle lavtgående pusleborde til institutioner. Klik ind på kolon.dk og læs meget mere omkring Kolon Total Inventar og hvad de tilbyder af køkkensystemer, skoleinventar og pusleborde.

Relaterede nyheder