en on-premise og en cloudbaseret løsning i form af det smarte program Cherwell

Du skal helt sikkert finde en on-premise løsning for virksomheden, som du ved fungerer godt. Hos www.devoteam-globicon.dk, vil du kunne finde Cherwell, der måske er et nyt program, men bruges i både USA og England. Cherwell understøtter forskellige programmer, og er derfor ideel for en virksomhed, der skal udskifte til et nyt program.

 

Cherwell understøtter

Har I overvejet at udskifte jeres program i virksomheden, til et der er lettere at arbejde med, så vil det selvfølgelig være ideelt at vælge et, der netop gør dette. Det vil være helt ideelt at tage ind forbi Devoteam | Globicon, hvor du kan finde det praktiske og enkle program Cherwell. Det er en on-premise og en cloudbaseret løsning, som dermed gør det let at arbejde med, for dig med klienter på farten. Det er desuden også konstrueret på en sådan måde, at det er nemt og hurtigt at tilpasse efter brugeren behov. Det er dog altid vigtigt at vide, hvilke programmer der arbejder sammen, og du kan derfor hos Devoteam | Globicon finde ud af, hvilke programmer Cherwell understøtter.

kontakt os

En virksomhed skal gerne have et program, der gør det let at arbejde, uanset om man arbejder individuelt eller i teams, og det er også derfor du bør gå efter den mest logiske løsning til dit firma. Hos Devoteam | Globicon kan du være helt sikker på at finde det du skal bruge, med det smarte program Cherwell. Programmet er måske nyt, men indenfor de sidste par år, har det fundet vej til både USA og England, og du vil have Devoteam | Globicon til at guide dig og kollegerne igennem programmet. I vil dermed kunne se hvordan programmet fungerer i jeres virksomhed, og finde ud af, om det er den rette løsning for jer. Vil du vide mere om Cherwell, så kontakt dem og få den info du har brug for.

Relaterede nyheder