Skab plads til det hele med en 40 fod container eller en brugt skibscontainer

Er du på udkig efter brugte skibscontainere, så har DC-Supply gode tilbud på en 40 fod container, som helt sikkert vil interessere dig. Besøg dem her www.dc-supply.dk og find deres kvalitetsbevidste udvalg, så du kan få den containerløsning, der passer til dine behov.

Brugte containere til gode priser

DC-Supply er et professionelt firma, som udlejer og sælger brugte skibscontainere til favorable priser. Har du for eksempel brug for mere lagerplads i virksomheden, så kan du finde smarte opbevaringsløsninger hos dem. De har blandt andet nogle brugte skibscontainere, som du kan placere på grunden. De kan fås i forskellige størrelser. Hvis du ikke har brug for så meget plads, så har de et godt tilbud på en 32 M3 rummelig brugt skibscontainer. Klik ind her på linket www.dc-supply.dk og find mere information, så du kan få udvidet dit lager med en smart containerløsning.

40 fod container med mulighed for montering af låsemekanisme

Har du brug for at opbevare materialer forsvarligt på byggepladsen, så kan du med fordel bruge en 40 fod container fra DC-Supply. De har et godt tilbud på en 40 fod container, som er fremstillet i robuste materialer, der kan tåle mange års slid. Du har mulighed for at montere en kraftig lås ved døren, så du kan have dine materialer i fred for tyve. Den er nem at håndtere og kan hurtigt flyttes til den næste byggeplads, når du er klar til dit næste projekt. Hvis du ønsker det, kan den leveres med dit logo, og du kan selv vælge hvilken farve den skal have. Klik ind her på linket www.dc-supply.dk og læs mere om deres smarte containerløsninger.

Skab plads til det hele med en 40 fod container fra DC-Supply. Besøg dem her www.dc-supply.dk og find deres nye og brugte containere, så du kan skabe en nemmere arbejdsdag.

Relaterede nyheder