Flexleasing og splitleasing af gode biler på Fyn

Hvis man overvejer at lease en firmabil, så bør man uden tvivl vælge at kigge ind forbi MH Automobiler. Her tilbydes der blandt andet flexleasing og splitleasing på Fyn, af en række gode biler. Man kan læse meget mere om det hele, ved at klikke ind på hjemmesiden www.mhbiler.dk.

Splitleasing på Fyn

Hvis man bor på Fyn, og man kigger på at lease en firmabil, så bør man overveje at kigge nærmere på splitleasing på Fyn. Hos MH Automobiler tilbydes der splitleasing på Fyn, hvilket betyder, at man har mulighed for at spare på sin firmabil. Splitleasing er nemlig en form for flexleasing, hvor man opnår alle de samme fordele, fordi registreringsafgiften er opdelt i rater. Det betyder lavere værditab, og at man lettere kan sælge bilen videre, når man har brug for det. Man har desuden mulighed for at splitte udgifterne mellem privat- og erhvervskørsel. Hos MH Automobiler kan man lease biler som BMW X3, Audi A5, Audi S6 og mange, mange andre modeller. Man kan blive meget klogere på splitleasing på Fyn, ved at klikke ind på hjemmesiden www.mhbiler.dk.

Bliv meget klogere på flexleasing

Hvis man går med tanker om at lease en firmabil, så bør man helt sikkert kigge nærmere på flexleasing på hjemmesiden www.mhbiler.dk. Her kan man nemlig blive meget klogere på flexleasing, som stadigvæk er en relativt ny måde at lease en bil på, men også en måde, der bliver mere og mere populær. Det er det blandt andet, fordi man undgår at binde så meget kapital i bilen, som man gør ved en almindelig form for leasing. Med flexleasing hos MH Automobiler betaler man registreringsafgiften i rater fordelt over den periode, hvor man leaser biler, og det gør, at man sparer penge. Man kan læse meget mere om det hele, ved at klikke ind forbi MH Automobiler på hjemmesiden www.mhbiler.dk.

På hjemmesiden www.mhbiler.dk kan man læse meget mere om forskellige former for leasing af firmabiler.

Relaterede nyheder