ID Company er eksperter når det kommer til studiekort og smarte adgangskontrollæsere

Skal institutionen have trykt nye studiekort, så kan du få dem til en rigtig god pris hos ID Company. Her har du mange forskellige muligheder, også hvad angår traditionelle medlemskort og adgangskontrollæsere. Besøg webshoppen i dag og find frem til den løsning der matcher jeres behov.

Studiekort

Der er mange ting der skal spille sammen når det kommer til studiekort, og hos ID Company klarer de alle aspekter. Med deres studiekort er der direkte opkobling på EASY, STADS, Ludus og SIS, samt automatisk eksport til dit adgangskontrolsystem med tilhørende rettigheder. Med deres studiekort er data om hold og studerende desuden altid opdateret. IDC Idealsystem er iblandt de bedst testede på verdensplan og interagerer med de relevante administrative systemer hurtigt og effektivt. Derudover står ID Company bag adskillige fleksible hardwareløsninger, som for eksempel til kortfotografering og kantinebetaling. Dette er blot nogle af fordelene når du køber dine studiekort hos ID Company. Har det interesse så besøg den populære udbyder og hør mere om hvad de kan gøre for jer. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte deres kundeservice med spørgsmål angående studiekort.

Forskellige løsninger hvad angår adgangskontrollæsere

Hos ID Company har du mange forskellige løsninger at vælge imellem hvad angår adgangskontrollæsere. Uanset om der skal bruges adgangskontrollæsere til parkeringshuset, til kantinen eller til printerrummet, kan du garanteret finde den helt rigtige løsning hos den kendte forhandler. Selv de mindste tidsbesparelser bliver på sigt hurtigt til mange timer. Adgangskontrollæsere er i den forbindelse med til at effektivisere medarbejderens hverdag og da tid er lig med penge i virksomhedssammenhænge, er adgangskontrollæsere et must. Vil du være sikker på at arbejdsdagene forløber så gnidningsfrit og effektiv som overhovedet muligt, bør du derfor ikke snyde dig selv for et kig på deres adgangskontrollæsere. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, kan du altid kontakte deres kundeservice.

Relaterede nyheder