Futon House – simple senge og sovesofaer på tilbud

Futon House sælger senge til dem, der er vilde med den enkle stil. Du finder også en tilbudssektion med det bedste inden for sovesofaer – mere info på futonhouse.dk.

Køb senge med designs inspireret af Japan og Norden

Køb enkle senge i et minimalistisk og markant design på futonhouse.dk. Disse senge er inspireret af den japanske futon, hvor man oprindeligt lå på gulvet. Hos Futon House finder du en kombination af det japanske og det skandinaviske, der kan give et unikt og særpræget udtryk i husets soverum. Senge fra Futon House har rene linjer, som skaber ro og harmoni i soveværelset. Et behageligt soverum uden meget stress er nødvendigt for at kunne slappe ordentligt af efter en hård dag med masser af indtryk. Hvis du ønsker en mere minimal løsning, kan du med fordel se på de såkaldte futon senge hos Futon House.

Gode tilbud på futon sovesofaer

Priserne på senge, sovesofaer, madrasser og lignende er allerede presset i bund hos Futon House, men hvis du vil spare endnu mere, finder du ekstra nedsatte tilbud i deres udsalgssektion. Lige nu finder du fx den klassiske Rollo sovesofa fra Innovation Living, hvor du selv vælger farver på de forskellige bestanddele, så du kan få en sovesofa perfekt til dit rum. En sovesofa er rigtig lækker i gæsterummet eller på kollegieværelset, hvor hver eneste kvadratmeter skal udnyttes bedst muligt. Hos Futon House finder du også andre sovesofaer som Fraction 120, Fuji 140 og Aslak, der i skrivende stund er nedsat. De pladsbesparende sovesofaer på tilbud er skabt i gode materialer, så de både er lækre at sidde i og ligge på.

Futon House fører forskellige typer af møbler inspireret af den japanske futon og kombineret med de nordiske designtendenser. Fusionen mellem det japanske og nordiske er en populær trend i forskellige designområder. På www.futonhouse.dk finder man fx futon senge fra Karup Partners i vidunderlige design, ligesom man har mulighed for at vælge mellem sovesofaer – perfekt, hvis man vil spare plads.

Relaterede nyheder