Hus og Have

Herunder finder du en række pressemeddelelser, udsendt af danske webshops, som forhandler produkter relateret til hus og have. Pressemeddelelserne fungerer som en måde, hvorpå der kan skabes direkte kontakt imellem kunde og forhandler, på præmisser hvor kunden har større overblik. Hus og haveforretningen udsender en pressemeddelelse, som beskriver vareudbud, priser og lignende. Det står så én frit for som kunde, at vælge en forhandler, som har netop den type varer til hus og have, som man har brug for.

Vildmarksbade samt en selvbyg sauna – mange muligheder

SPA Kompagniet

Hos SPA Kompagniet kan du finde alt til det luksuriøse badeværelse. Køb selvbyg sauna eller vildmarksbade på siden.

Læs mere...

Køb super lækre havestole eller andre havemøbler i høj kvalitet hos Havemøbler Online

Hos Havemøbler Online kan du finde et bredt udvalg af forskellige flotte havemøbler og havestole til gode priser.

Havemøbler Online

Læs mere...

Plej badeværelset med en holdbar bad maling eller udsmyk haven med lystove

Harald NyborgPlej badeværelset med en holdbar og billig bad maling, og udsmyk haven med dekorative lystove. Find det hele hos Harald Nyborg.

Læs mere...

Find alle former for lamper hos Lys-kilden.dk - Køb bl.a. udendørslamper & LE KLINT gulvlamper

Hos Lys-kilden.dk finder du alle former for lamper. Blandt andet udendørslamper, men også LE KLINT gulvlamper. Du kan tjekke hele udvalget ud på deres hjemmeside eller læse mere nedenfor hvis du har lyst. 

Læs mere...

En masse i boxsenge samt meget fra det kendte brand Röwa

Schwarz Senge

Er du til enkle sengeløsninger i høj kvalitet kan en boxseng fra Carpe Diem Beds of Sweden, Jensen Beds, Dunlopillo eller Getama lige være noget for dig. Ønsker du derimod hele pakken med en komplet sengeløsning med sengeramme og sengegavl kan det i stedet være en seng fra Röwa eller Villy Nørgård, som vækker din interesse. Hos Schwarz Senge på Østerbro i København står de klar med råd og vejledning til at hjælpe dig.

Læs mere...

Find en luksus kontinentalseng samt et bredt udvalg af puder hos SengeSpecialisten

SengeSpecialistenSengeSpecialisten sælger et bredt udvalg af forskellige senge og tilbehør dertil. Du kan bl.a. finde en luksus kontinentalseng i sortimentet samt et bredt udvalg af puder.

Læs mere...

Find din næste lampe hos Lys-kilden.dk

lys-kildenLys-kilden.dk tilbyder en masse løsninger indenfor belysning. Udvalget byder blandt andet på strømskinner fra Raxon og Halo Design samt LE KLINT pendlere. Det kan du alt sammen læse meget mere om nedenfor.

Læs mere...

Shop et toilet eller et brusestangsæt hos SPA Kompagniet

SPA Kompagniet

Dit hjem bør altid være lækkert at komme hjem til, og det er derfor en god ide, at du har det helt rigtige til dit hjem. Du kan finde alt du skal bruge, for at få det helt perfekte badeværelse, hvis du tager ind forbi spakompagniet.dk. Hos dem kan du finde brusestangsæt og toilet, i blandt andet til badeværelset.

Læs mere...

Find rens af træterrasse samt meget i fliserens

Kajdis Algerens

Hos Kajdis Algerens kan du finde mange forskellige gode tilbud på fliserens og rens af træterrasse til gode priser.

Læs mere...

Se det flotte udvalg af helmalede vitrineskabe & naturfarvede møbler hos Direkte Import

Direkte import

På den danske hjemmeside direkteimport.dk sælger virksomheden Direkte Import havemøbler og indendørsmøbler til alle slags hjem. På hjemmesiden finder du alt fra helmalede vitrineskabe, naturfarvede møbler, havestole, tv møbler og meget andet. Fælles for sortimentet hos Direkte Import er den gode kvalitet til en knivskarp pris. Så klik ind på hjemmesiden og se det unikke og brede sortiment.

Læs mere...