Hus og Have

Herunder finder du en række pressemeddelelser, udsendt af danske webshops, som forhandler produkter relateret til hus og have. Pressemeddelelserne fungerer som en måde, hvorpå der kan skabes direkte kontakt imellem kunde og forhandler, på præmisser hvor kunden har større overblik. Hus og haveforretningen udsender en pressemeddelelse, som beskriver vareudbud, priser og lignende. Det står så én frit for som kunde, at vælge en forhandler, som har netop den type varer til hus og have, som man har brug for.

Alt lige fra drivhus til Kamado Joe grill online på www.homeshop.dk

Homeshop.dk er forhandleren for dig, der trænger til nyt til haven. Kunne du for eksempel tænke dig dit eget drivhus eller måske en af de populære Kamado Joe Grills, er den kendte forhandler ikke til at komme udenom. Her er priserne i bund og kvaliteten i top, så tag et kig på udvalget og gør en god handel.

Læs mere...

Find sengelinned og en topmadras til din seng hos SengeSpecialisten

SengeSpecialistenDu finder den største ekspertise indenfor valg af seng og tilbehør dertil hos SengeSpecialisten. Sengekæden har stor erfaring siden 1999, hvor de åbnede dørene op for første gang. Navnet specialist har virksomheden fået, da de har stor viden og er specialister indenfor at rådgive og sælge kvalitetssenge til deres kunder.

Læs mere...

Forhandler af partytelte og læhegn til terrassen

Havehobby.dkHvis man gerne vil have læ på sin terrasse, eller man gerne vil holde en fest i sin have, så skal man helt sikkert besøge Havehobby. Her finder man nemlig alt fra læhegn i den bedste kvalitet til partytelte, hvor man kan holde fantastiske havefester. Læs mere om begge dele ved at klikke på linket lige her www.havehobby.dk.

Læs mere...

Få en luksusoplevelse med et hot tub bad eller en udendørs sauna

SPA KompagnietDet er en god ide, at du slapper af, når du har haft en hård dag, og du kan være sikker på at finde den helt perfekte måde at slappe af på ved at tage ind forbi spakompagniet.dk. De har nemlig det helt rigtige udvalg, der blandt andet inkluderer hot tub bade og udendørs sauna.

Læs mere...

Nyd sommeren med teaktræ havemøbler og liggestole til terrassen

HavemøblerOnline.dkHos HavemøblerOnline.dk kan du finde et meget stort udvalg af forskellige havemøbler i god kvalitet og til fornuftige priser. Priserne er lave hos HavemøblerOnline.dk på grund af, at havemøblerne bliver importeret direkte fra producenterne, så der bliver skåret ned på unødvendige led, som giver ufornuftige omkostninger.

Læs mere...

Få en flot stue, og find enkelt senge online

Moderno

I ens hjem er det utroligt vigtigt, at der findes hyggelige og trygge rammer. Det skyldes ikke mindst, at hjemmet er det sted, hvor du helt sikkert skal tilbringe langt de fleste timer i livet. Derfor har Moderno valgt at skabe gode muligheder for at finde kvalitetsinteriør i skandinavisk stil, som med fordel kan benyttes i jeres hjem.

Læs mere...

Grundig rensning af fliser udendørs og algebehandling af dit tag til skarpe priser

Kajdis AlgerensKajdis Algerens er for dig der kunne tænke dig grundig rensning af fliser udendørs eller algebehandling af dit tag. Her tilbydes der desuden grundig facaderens til stærke priser, så døjer du med graffiti på væggene kan dette også ordnes hos den kvalitetsbevidste udbyder. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud.

Læs mere...

SPA Kompagniet tilbyder alt lige fra stenbadekar til service på spa

SPA KompagnietStår du i den situation, at du er på udkig efter nogle nye møbler til dit badeværelse, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.spakompagniet.dk hvor SPA Kompagniet har samlet deres udvalg af stenbadekar og derudover tilbyder service på spa.

Læs mere...

Stort udvalg af træpiller og brændetårne i god kvalitet her

Er du på udkig efter grænselandets største udvalg af træpiller og brændetårne, så er Pillemadsen lige stedet for dig. Besøg dem her www.pillemadsen.dk og find deres gode tilbud, så du kan få gang i din ovn eller pejs igen.

Pillemadsen

Læs mere...

Wiking brændeovne og Contura brændeovne til enhver smag

Himmerlands PejsecenterDer er intet som lyden og synet af levende ild på en hyggelig vinteraften. Hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde et varieret sortiment af stilfulde pejse og elegante brændeovne fra kendte mærker som Wiking og Contura. Besøg deres webshop og find den model der passer til din smag og indretningsstil – allerede i dag.

Læs mere...