Hus og Have

Herunder finder du en række pressemeddelelser, udsendt af danske webshops, som forhandler produkter relateret til hus og have. Pressemeddelelserne fungerer som en måde, hvorpå der kan skabes direkte kontakt imellem kunde og forhandler, på præmisser hvor kunden har større overblik. Hus og haveforretningen udsender en pressemeddelelse, som beskriver vareudbud, priser og lignende. Det står så én frit for som kunde, at vælge en forhandler, som har netop den type varer til hus og have, som man har brug for.

Flotte gulvlamper og design fra Kay Bojesen på gaverogbolig.dk

Gaver og Bolig

Hos Gaver og Bolig kan du hente masser af inspiration, hvad end du leder efter en gave til kæresten eller svigermor, eller det er tid til at forkæle dig selv lidt med flot design fra Norden. Der sælges flere typer af lamper inkl. gulvlamper, og du finder også masser af brugskunst og pyntende genstande fra Kay Bojesen, Holmegaard, Lyngby Porcelæn og andre kendte mærker.

Læs mere...

Sovesofa og barborde perfekt til dit hjem

Er du på udkig efter en super god hjemmeside, hvor du har mulighed for at handle dine møbler til hjemmet nemt og hurtigt, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her nicehome.dk hvor Nicehome.dk viser deres flotte udvalg af barborde og sovesofaer.

Sovesofa perfekt til overnattende gæster

Tager du et kig på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor der er et stort fokus på kvalitet og god kundeservice. Nicehome.dk har i mange år specialiseret sig i at sælge møbler over deres webshop, og de har derfor et meget bredt kendskab til møbelmarkedet. Er du interesseret i at finde en sofa, som både kan bruges som seng og sofa, kan du med stor fordel tage et kig på deres sovesofaer. En sovesofa er enormt praktisk, fordi den om dagen kan pynte som en almindelig sofa og om natten kan bruges som en seng. En sovesofa er derfor perfekt til overnattende gæster. Deres udvalg af sovesofaer er stort, og du kan derfor være sikker på at kunne finde en, der passer til dit hjem.

Barborde med praktisk design

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle nye møbler der kan pynte i dit hjem, kan du også med fordel tage et kig på deres udvalg af barborde. Deres barborde har praktiske design, som kan passe ind til de flestes stil. Barborde er perfekte at bruge som et lille morgenmadsbord i køkkenet, idet deres praktiske størrelse og design gør, at de kan placeret mange forskellige steder. Barborde er også oplagte hvis du drømmer om at holde en fest, og ønsker at folk skal kunne stå ved høje borde og snakke.
Tag derfor et kig på deres hjemmeside, hvor du kan se deres flotte udvalg af møbler og få en masse ideer til hvordan du kan indrette dit hjem. Benyt dig af deres online webshop, når du finder et møbel der passer til dig.

Køb en komfortabel seng som fx. kontinentalsenge hos Sengeexperten.dk

Holder du af et godt tilbud, og er det blevet tid til at købe ny seng? Prøv at klik ind på www.sengeexperten.dk, og se om der ikke skulle være den helt rigtige seng for dig, til en god pris. Kataloget bugner med dejlige senge, blandt andet i kategorien med kontinentalsenge. Er du ikke helt overbevist endnu, så kan du måske blive det af at læse videre i artiklen herunder.

Sengeexperten.dk

Læs mere...

Find pander og gryder i suveræn kvalitet hos Gastrolux

Uanset om man er professionel kok, eller man bare går lidt mere op i madlavningen derhjemme end gennemsnittet, så er det ekstra lækkert at have noget ordentlig køkkenudstyr stående. I den forbindelse skal der lyde en varm opfordring om at tage et kig på Gastrolux, som har lang erfaring med netop at designe godt og solidt køkkenudstyr, ikke mindst når det gælder gryder i aluminium og pander i aluminium. Læs mere om mærket og produkterne herunder.

Læs mere...

Her finder du bl.a. en daybed og en futon i høj kvalitet

Hos Blue Moon Futon brænder de for den gode nats søvn. Derfor finder du kun senge og andre møbler i upåklagelig kvalitet, som helt sikkert bidrager til en god nattesøvn. Uanset hvilken indretningsstil du har derhjemme, kan du finde alt lige fra en futon til en daybed, som vil passe perfekt ind i dit hjem. Undersøg det store udvalg på www.bluemoon.dk.

Blue Moon Futon

Læs mere...

Japansk røgelse og Feng Shui krystaller hos GodKarmaShop.dk

GodKarmaShop.dkDer er flere gode grunde til at kigge forbi GodKarmaShop.dk, hvis du godt kan lide diverse former for alternativ behandling, engle og et liv i harmoni. Butikken har nemlig samlet et bredt og spændende udvalg af produkter, som kan hjælpe dig med at få et liv i perfekt balance. Det store udvalg, de fair priser og god kundeservice er alle med til at gøre butikken et besøg værd. Læs mere herunder.

Læs mere...

Find Dunlopillo hovedpude og sengebunde til billige priser her

Lige meget hvad man står og mangler i forhold til at sikre sin nattesøvn, så bør man helt sikkert besøge Schwarz Senge. Her forhandles der nemlig alt fra Dunlopillo hovedpuder til sengebunde af den bedste kvalitet. Man kan købe allerede nu ved at klikke på linket her www.schwarz.dk.

Schwarz Senge

Læs mere...

Hold varmen med en pejs, brændeovn eller et pillefyr fra Himmerlands Pejsecenter

Hos Himmerlands Pejsecenter kan du købe en super god pejs, en brændeovn, en pejseindsats eller et pillefyr. Der er mange forskellige muligheder, og du kan søge professionel rådgivning på hjemmesiden.

Læs mere...

Online forhandler af en dehydrator samt vakuumposer til fødevarer

SousVide.dkHver gang man besøger SousVide.dk, så bliver man mødt af et spændende og velassorteret udvalg af køkkenudstyr til professionelle køkkener og private. Generelt kan det siges at siden især henvender sig til erfarne køkkenfolk, da meget af køkkenudstyret ligger i den lidt mere avancerede ende af skalaen. Men klik ind og tag et kig uanset hvad; der er rigtig meget brugbart køkkenudstyr på siden, blandt andet dehydrator og vakuumposer.

Læs mere...

Garderobeskab med skydedøre og skydelåger efter mål forhandles her

Uanset hvor i landet du bor, kan du få den bedste garderobeløsning til en fordelagtig pris hos GarderobeXperten. De tilbyder en lang række forskellige løsninger, alt efter hvad du har lyst til. Du kan blandt andet købe skydelåger efter mål eller et garderobeskab med skydedøre hos forhandleren. De leverer altid et perfekt slutresultat, så klik ind på www.garderobexperten.dk med det samme.

GarderobeXperten

Læs mere...