Hus og Have

Herunder finder du en række pressemeddelelser, udsendt af danske webshops, som forhandler produkter relateret til hus og have. Pressemeddelelserne fungerer som en måde, hvorpå der kan skabes direkte kontakt imellem kunde og forhandler, på præmisser hvor kunden har større overblik. Hus og haveforretningen udsender en pressemeddelelse, som beskriver vareudbud, priser og lignende. Det står så én frit for som kunde, at vælge en forhandler, som har netop den type varer til hus og have, som man har brug for.

Garderobeskab med skydedøre og skydelåger efter mål forhandles her

Uanset hvor i landet du bor, kan du få den bedste garderobeløsning til en fordelagtig pris hos GarderobeXperten. De tilbyder en lang række forskellige løsninger, alt efter hvad du har lyst til. Du kan blandt andet købe skydelåger efter mål eller et garderobeskab med skydedøre hos forhandleren. De leverer altid et perfekt slutresultat, så klik ind på www.garderobexperten.dk med det samme.

GarderobeXperten

Læs mere...

Nyd sommeren på terrassen med flotte haveborde og havestole

Direkte ImportDu bør altid have det helt rigtige i haven, så du kan sidde og nyde det gode vejr uden problemer. Det kan du gøre med de helt rigtige møbler, der giver dig lige det du har brug for. Hos www.direkteimport.dk kan du derfor også finde lækre haveborde og havestole til sommerbrug.

Læs mere...

Sove sofa og børnesenge – mere info online hos Moderno

ModernoHos Moderno er de eksperter i senge, så er du på udkig efter nye børnesenge, er dette webshoppen for dig. Her kan du finde alt fra køjesenge og sove sofaer, til madrasser og hjørnesenge. Se nærmere på dine muligheder og gør et godt køb.

Læs mere...

Bjørn Wiinblad plakater og indramningsmuligheder som A2 rammer

Plakatforretningen.dkHvis du savner et godt sted at købe plakater, så er www.plakatforretningen.dk det helt rigtige sted at klikke hen. Her finder du nemlig et fantastisk udvalg af plakater med unikke motiver, så som Bjørn Wiinblad plakater. Foruden selve plakaterne, så finder du naturligvis også et godt udvalg af rammer til disse, blandt andet flere varianter af A2 rammer. Klik forbi siden og tag et kig, eller læs mere herunder.

Læs mere...

Køb et hønsehus eller eventuelt en grill til helstegt pattegris på dagensbolig.dk

Dagens BoligKøb et hønsehus ved at klikke ind på dagensbolig.dk, som sælger billige og store modeller i forskellige design, der er perfekt til personer, som ønsker høns til at lægge æg. Dagens Bolig forhandler, som navnet angiver, forskellige artikler til bolig og have, og hvis du er en BBQ entusiast, så er en grill til helstegt pattegris måske lige sagen?

Læs mere...

Pynt hjemmet med en Holmegaard lampe eller Scan Studio lamper i skønne design

Ligo.dkEr du på udkig efter en særlig Holmegaard lampe, så bliver du ikke skuffet over udvalget hos Ligo.dk. Her tilbydes der nemlig et stort udvalg af de mest populære varianter og er det Scan Studio lamper du er ude efter, kan disse også findes hos den kendte webshop.

Læs mere...

Find skumgummi til hynder og madrasser på specialmål her

Hos Skumhuset har man uden overdrivelse specialiseret sig i så godt som alt inden for skumgummi og madrasser på mål. Her har man blandt andet mulighed for at bestille skumgummi til hynder, madrasser på specialmål og en helt masse andre lignende produkter. I artiklen herunder kan du læse lidt mere om hvorfor netop denne virksomhed er et godt sted at bestille materialer til dine projekter.

Skumhuset

Læs mere...

Køb baluster i træ eller andre slags trælister hos Østerbro Tømmerhandel ApS

Østerbro TømmerhandelEr du interesseret i at finde en hjemmeside hvor du kan finde et flot udvalg af byggematerialer, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.otbyggemarked.dk hvor Østerbro Tømmerhandel ApS giver dig indblik i deres sortiment af bl.a. trælister og baluster i træ.

Læs mere...

Køb håndlavede fade i glas og andet fint glaspusteri hos Pernille Bülow A/S

Pernille Bülow A/SPernille Bülow A/S er et moderne glaspusteri med værksted og butik på Bornholm. Du behøves dog ikke tage hele den lange tur derover og for at nyde et besøg i butikken. Du kan nemlig finde stort set hele deres spændende katalog på webshoppen på www.pernillebulow.dk. Her kan du blandt andet tage et kig på det smukke udvalg i håndlavede fade i glas, lysestager, glaskander, drikkeglas og meget mere. Læs mere om glaspusteriet og produkterne herunder.

Læs mere...

Polyrattan havemøbler fra DaneLine – den bedste standard

HavemøblerOnline.dk

Køb flotte og unikke polyrattan havemøbler fra anerkendte DaneLine hos HavemøblerOnline.dk. Der købes direkte hjem, så af denne grund er der selvfølgelig ekstra besparelser for kunderne at hente.

Læs mere...