Alle mulige spændende former for bade forhandles

I USA er det næsten underligt, hvis du ikke har en stor pool i haven. I hvert fald i de sydlige stater som Miami, hvor solen bage året rundt. Amerikanerne forstår hvordan en frisk dukkert kan gøre en ulidelig varm sommerdag til en fest, men som med så mange ting i USA, er det hele meget stort. Man kan sagtens friskes op med en dukkert i en swimspa, som kun fylder en brøkdel af en stor swimmingpool. Men kan man så stadig svømme, tænker du måske – og ja, det kan man netop i en swimspa.

 

 

Swimspa

På dette link kan du se et udvalg af forskellige swimspa. Kraftige dyser sørger for at danne en stærk strøm, som du svømmer op imod. På den måde kan du svømme træne i baghaven, uden at grave hele haven op. Hvis du ikke er i humør til fysisk vandtræning, har du selvfølgelig også mulighed for at bruge din swimspa som almindelig udespa, hvor du kan slappe af og tage et glas vin efter en hård uge.

Hottub

Hvis ikke du er til den højteknologiske swimspa, men dog stadig godt kunne tænke dig et afslappende udendørs bad, kunne du overveje at investere i et hottub. Et hottub er meget lig en udespa, hvor du kan få et varmt og afslappende bad, som virkelig kan løsne muskulaturen op. Efter en anstrengende uge, kan det være guld værd at fyre op i dit hottub, og tage et glas vin med dig i bad. Det specielle ved et hottub er netop, at du skal fyre lop. Der er nemlig integreret en lille brændeovn, som varmer vandet i dit hottub, i stedet for elektriske varmelegemer. Det giver en helt speciel oplevelse, idet du slapper af med lyden af en knitrende ild ved siden af dig.

SPA kompagniet forhandler både swimspa og hottub, men også alle mulige andre spændende former for bade. Hvis du er ude efter et nyt brusebad, kan du også få meget ud af at se på hjemmeside www.spakompagniet.dk.

Relaterede nyheder