Bredt udvalg af havetilbehør

Lige meget om du er på udkig efter nyt til bilen, grillen eller haven, så finder du under kategorien ”Udeliv” alt det havetilbehør du drømmer om.

 

Webshoppen

Rikki Tikki Shop sælger indretningstilbehør og brugskunst til rigtig gode priser. Webshoppen Rikkitikkishop.dk åbnede d. 27. maj 2003 og siden åbningen har Rikki Tikki Shop leveret smukt og anvendeligt indretningstilbehør til dit hjem. Drømmer du om at forny dit hjem til den nye sæson og endelig komme til at bo som du altid har drømt om? Du kan nu i ro og mag følge linket Rikkitikkishop.dkog shoppe indretningstilbehør til dit nye drømmehjem, hjemmefra din egen sofa. Rikki Tikki Shop har en hjemmeside der er nem at navigere rundt i og som i øvrigt har et rigtigt lækkert layout. Bliver du alligevel i tvivl om noget, så er det nemt og let at skrive til en af Rikki Tikki Shops kompetente medarbejdere via hjemmesiden. På Rikkitikkishop.dk kan du let danne dig et overblik over hvilke mærker der forhandles og shoppe lige netop dit yndlingsmærke. Rikki Tikki Shop fører rigtig mange mærker, for at sikre dig et bredt sortiment af det design. Du kan blandt andet finde Kähler, Holmegaard, Stelton og andre favoritter.

 

Havetilbehør

Rikki Tikki Shop har også et bredt udvalg af havetilbehør. Hos Rikkitikkishop.dk kan du starte med at shoppe havetilbehør allerede i dag. Du skal i øvrigt ikke bekymre dig om at slæbe det tunge havetilbehør med hjem. Handler du via linket: Rikkitikkishop.dk så er der fri levering lige til din hoveddør. Dette kan være en fordel, hvis du ikke gider stå i kø i timevis for at købe havetilbehøret eller hvis du bare foretrækker god service. Rikki Tikki Shop har yderligere mange udemøbler, så du kan udnytte haven uanset vejret.

Relaterede nyheder