Kiratin hjælper med rottebekæmpelse af forskellige typer rotter

Kiratin

Hos Kiratin kan du få hjælp til rottebekæmpelse og stort set alle andre former for skadedyrsbekæmpelse, og du vil helt sikkert kunne slippe af med dine rotter, væggelus eller borebiller med hjælp herfra.

Slip af med de irriterende rotter

Hos Kiratin kan du få hjælp til at slippe af med rotter i huset, på arbejdspladsen, eller hvor du oplever rotteproblemer. Der er mange husstande i Danmark, som har problemer med rotter, og det er et af de mest udbredte skadedyrsproblemer i landet. Kiratin bruger ikke rottegift, men giftløse smækfælder til at fange rotterne, som kan være til stor gene, hvis de er flyttet ind i ejendommen. Der er mange, som venter for længe med at kontakte professionelle, og det er en fejl, for rotter yngler som rotter, og problemet kan hurtigt vokse til uoverskuelige størrelser. Jo før, du kontakter professionel skadedyrsbekæmpelse, des bedre! Kiratin har mange års erfaring med at bekæmpe rotter, og de vil helt sikkert kunne få bugt med problemet hjemme hos dig. Hvis du fx bor i større byer, er det en god ide at holde øje med rotter på ejendommen, for der færdes mange af dem i den slags områder. Det er vigtigt at tage rotteproblemer alvorligt, så de ikke også indtager naboejendommen.

Rottebekæmpelse udføres uden gift

Hos Kiratin kan du søge gode råd om rottebekæmpelse og høre om, hvad du selv kan gøre for at forbygge problemer med rotter, samt i forbindelse med rottebekæmpelse. Kiratin bruger en fremtidssikret, miljøvenlig og giftfri fælde til at fange rotterne. Det er en lukket boks, hvori der er ilagt madding til at lokke rotterne til med. Når rotten går i fælden, bliver Kiratin underrettet via en sensor i fælden, hvorefter de kører ud og tømmer den, så der er plads til nye rotter i fælden. Den slags rottebekæmpelse er langt mere miljøvenlig end med rottegift, som er meget miljøskadeligt og allerede forbudt i mange forskellige lande overalt i verden. Find mange informationer om rottebekæmpelse på hjemmesiden, hvor du kan finde gode råd og vejledning til, hvordan du kan diagnosticere dit rotteproblem og udøve effektiv rottebekæmpelse.

Relaterede nyheder