Få plakater fra bla. Ib Antoni eller Linn Wold hos NordicMade

NordicMade er en stor plakatforhandler i Danmark, som sælger nordisk design og flotte plakater. På siden kan du fx finde en finurlige Ib Antoni plakat eller en smuk og detaljeret Linn Wold plakat.

Ib Antoni plakater

Hos NordicMade kan du finde mange forskellige super smukke plakater fra mange forskellige illustratorer, designere og plakatkunstnere. På hjemmesiden kan du fx finde en super flot Ib Antoni plakat, som helt sikkert vil være et hit. Den danske tegner er kendt af alle på grund af sin umiskendelige streg, som har taget hele Danmarks hjerte med storm. Der er mange forskellige super flotte Ib Antoni tegninger, som er kommet op på plakater og som du kan købe på nordicmade.dk. Find en flot Ib Antoni plakat med en gammel illustration til en reklame eller noget andet. Han har virkelig en original streg, som du helt sikkert kan genkende, selvom du måske ikke lige kan huske navnet på stående fod. En Ib Antoni plakat er en super god gave til enhver, der kan lide hygge, æstetik og god stemning, for det er netop lige det, disse flotte plakater repræsenterer og giver dig i dit hjem.

Linn Wold plakat

Den norske plakatkunstner Linn Wold sælges kun af en forhandler i Danmark, og det er NordicMade. De unikke plakater, som hun laver er noget helt for sig selv, og du kan købe de originale Linn Wold plakater på hjemmesiden. Der er mange forskellige flotte motiver at vælge imellem, men de kan altid kendes på at der er smukke kvinder, som på en eller anden måde smelter sammen med noget natur eller noget animalt på billederne. Desuden er en original Linn Wold plakat også altid tegnet og malet i enormt detaljeret stil, hvilket giver et unikt meget naturalistisk udtryk til hendes plakater. Find en flot Linn Wold plakat til en god pris hos NordicMade, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du leder efter til en god pris. Der er mange super flotte designs til gode priser på hjemmesiden, hvor du kan finde super flotte plakater fra mange forskellige plakattegnere.

Relaterede nyheder